Witcher 3 PC'de bölüm nasıl atlanır?

mynameisbugra

Hectopat
Katılım
31 Ocak 2021
Mesajlar
73
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Witcher 3'te silah arkadaşları: Skellige bölümünde 2 görevim kalmıştı.
1) Cerys'e Udalryk delilik bilmecesinde yardımcı ol.
2) Hjalmar'a devi öldürmesine yardımcı ol.


2. görevi halledebildim lakin 1. görev video vb. kaynaklardan yardımcı olmama rağmen olmadı. Save dosyalarımda olan bir hata nedeniyle de eski Save'lerim gözükmüyor.
Bazıları bölümü falan atlarım demiş de PC'de bölüm nasıl atlanır onu da bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
 
J tuşuna basıp fotoğraf atar mısın? Oyununda bir bug olduğunu düşünmüyorum.

Cerys'in bir yan görevi var. Adı "Musallat". Bu Musallat görevi, benim Witcher'da oynadığım en çekici ve en iyi 3 görev arasına girer. Aşırı iyi bir görevdir. Yapmak için Cerys'in yanına değil, Udalyrk'in yanına gitmen gerekiyor.

Büyük ihtimalle o Musallat görevini farketmedin, o yüzden yapamadın görevi.

Bu arada, Hjalmar'a yardım etmen Skellige'nin kaderi için doğru olmamış maalesef.
 
Udalyrk'nin yanına gidince bir saniye tanrılar konuşuyor diye cevap veriyor ve sohbet bitiyor.
Bir de bir sandık görevi verdi dün gece bana denizin içinde onu da hallettim.
 

Dosya Ekleri

  • s.JPG
    136,3 KB · Görüntüleme: 121
Evet var Brokvar'ı Aki'nin kemiklerinin yanına koy yazıyor
Yapmışsın işte dostum. O görevi sol tık ile işaretleyip tekrar oyuna dön. Bu sayede seçtiğin görevi yapacaksın. Brokvar kılıcı, Aki ve Udalyrk için değerlidir. Çünkü onların klan kılıcıdır. Aki, Udalyrk'in evinin olduğu yerden 300-400 metre uzaklıkta yatıyor olacak. Brokvar'ı koy ve göreve devam et. Seni sürprizler bekliyor
 
Teşekkürler hallettim onu çok sağol ama bu sefer başka bir yerde takıldım.
Bu görevlerin yeri neden gözükmüyor ?
Ve oyunda ikincil görevler yapmadan ilerlemek sıkıntı yaratır mı ?
 

Dosya Ekleri

  • 1.JPG
    43,4 KB · Görüntüleme: 104
  • 2.JPG
    28,9 KB · Görüntüleme: 84
  • 3.JPG
    31,1 KB · Görüntüleme: 79
Teşekkürler hallettim onu çok sağol ama bu sefer başka bir yerde takıldım.
Bu görevlerin yeri neden gözükmüyor?
Fotoğraftaki tüm görevler bir ana görev. Bahsettiği olaylar da, örneğin "Skellige tahtındaki veraset meselesine yardım et", yan göreve giriyor. Dolayısıyla da, eğer o görevi yapmak istiyorsanız J tuşuna basıp "İkincil Görevler" seçeneğini açıp, oradan görevi seçmelisiniz.

Örneğin "SİLAH ARKADAŞLARI: VELEN" adlı görevi tamamlamak için, yan görev kısmında bulunan Keira Metz'in görevini yapman gerekiyor. Bu bir yan görev olduğu için, ana görevler kısmında haritada lokasyon gösterilmiyor. Büyük ihtimalle, "Keira Metz'den Bir Davet" adlı yan görevde kalmış olmalısın. Eğer Keira'nın savaşa katılmasını istiyorsan, bu görevi yapmak zorundasın. Burası Witcher evreni. Hiç kimse, boş boşuna bir iyilikte bulunmaz.

Bahsettiğim şey diğer görevler için de geçerli. Skellige'deki taht kavgasına yardım etmek istiyorsan, o görev ile ilişkili olan yan görevi yapmak zorundasın.

Eğer ben Keira'nın veya kalan arkadaşlarımın savaşa katılmalarını istemiyorum, gerek duymuyorum, veya onların görevini yapmak istemiyorum diyorsan doğrudan Skellige'ye gidip, Sisler Adası'na yolculuk edebilirsin. Yani Wild Hunt'ı yenmekte yardımcı olacak tüm arkadaşlarını savaşa davet etmen gerekli değil. Dilersen hiçbir arkadaşını davet etmeden Skellige'ye ve Sisler Adası'na gidebilir, dilersen de tüm arkadaşlarını davet edip Skellige'ye ve Sisler Adası'na gidebilirsin. Buradaki kararı sen vereceksin. Umarım anlatabilmişimdir.

Ve oyunda ikincil görevler yapmadan ilerlemek sıkıntı yaratır mı ?
Kolay zorlukta oynamıyorsan evet, az da olsa yaratacaktır. Yan görevlerde yeterli miktarda altın ve seviye kazanabilir, arkadaş bulabilir ve değerli kılıçlar, zırhlar, zanaat malzemeleri bulabilirsin. Aynı şekilde kontratlar için de geçerli bu durum. İlk başlarda, yan görev yaparak güzelce güçlenebiliyorsun. Ama sen artık oyunun %65-70'ini bitirmişsin. Senin için çok da bir önemi kalmıyor yan görevlerin. Mesela 10 seviyelik bir yan görevi yaparsan, kazanacağın XP çok çok az olacaktır.

Ama yan görevlerin hikayesi gerçekten ustaca yapılmış. Sırf görevin arkasındaki hikayeyi anlamak veya gizemi bulmak için bile yan görev yapılır.
 
Son düzenleme:
Hangi ana görev için hangi ikincil görev denk düşüyor bir fikriniz var mı yoksa tek tek hepsini yapayım mı ?
Hangi ana görev için hangi ikincil görev denk düşüyor bir fikriniz var mı yoksa tek tek hepsini yapayım mı ?
 

Dosya Ekleri

  • a.JPG
    51 KB · Görüntüleme: 59
  • b.JPG
    38,7 KB · Görüntüleme: 71
Son düzenleme:
Bir Kule Dolusu Fare görevi Keira'nın görevi.

Kambur Batağı, Baron'un görevi.

Göze Göz, Vernon Roche'un görevi.

İnancın Savunucusu, sanırım Cincinin görevi olmalı. Önemli bir görev değildi sanırım. Tam hatırlamıyorum bu görevi maalesef.

Redanya'nın en çok arananı, Philippa'yı arama görevi. Güzel bir görevdir.

Kabare, Dandelion'un görevidir. Komik ve güzel bir görevdir.

Tehlikeli Komplo, Radovid'e suikast girişiminde bulunma görevidir.

Kılıçlar ve Börekler, Hattori'nin görevidir. Kendisine yardım ederseniz, size güzel bir hediye verecektir. Aynı zamanda da, kendisi Novigrad, Ak Bostan, Velen ve Skellige'nin en iyi demircisidir.

Diğer görevler o kadar da önemli değiller. Yapmayabilirsin.

Eğer ben sadece savaşa katılacak karakterlerin görevini yapacağım diyorsan, Keira ve Vernon Roche'un görevini yapman gerekiyor. Diğer görevler, savaşa bir etki etmiyor. Ama hikayeleri iyidir.
 
Çok sağol başkan. Kız arkadaşım oyuna çok vaktimi ayırıyorum diye benden ayrıldı, mükemmel oyun takılınca çok uğraştım sayende şu an ilerleyiş var hakkını helal et.
Skellige tahtında ki veraset meselesinin çözülmesine yardımcı ol ile Sisler adasında ki 2 görevde kaldım. Dediğine göre gittim Keira ve Vernon'u hallettim ama yine olmadı.
 

Dosya Ekleri

  • a.JPG
    28,9 KB · Görüntüleme: 85
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…