Witcher 3 sıkıcı bir oyun

Bir oyundan ne beklediğine bağlı bir durum.
Görünüşe göre RPG'nin özünü tam olarak anlayamamışsın. Sorun yok, Witcher serisine geç başlayan biri olarak oldukça zorlanmıştım.

En sonda bak ne yazdım yine yazmamak için copy-paste. Bide teşekkürler aklımdaki soruları giderdiğiniz için.

Şimdi fark ettim. Kesinlikle mükemmel oyun. Oyunu 8 saat öğrendikten sonra tüm kayıtları sildim ve baştan başlamaya karar verdim. Witcher 2'yi bitirdikten sonra devam edeceğim Witcher 3'e. Artık hikayesini akıcı ve sürükleyici buluyorum
 
Oyundan beklediğimden fazlasını aldım. Oyunun türünü göz önüne alıp beklentiyi gerçek tutmak önemli.

Cyberpunk'ta da aynısı olacak. Gta sanan bir kitle var. Hype treni yolcuları ilk durakta iniyor zaten. Kalanlar koltuklara yayılıp keyfini sürüyor.
 
Ben oyunda biraz zaman israfı yaptığımı hissediyorum yani bana 10 saatte verdiği zevki başka bir oyun 5 saatte verebildiğini düşünüyorum. Ama oynamayı sevmeyi istiyorum yani witcher 3 ü sevmek istiyorum ama değişik bir şekilde bana gereksiz diyaloglar zaman israfı geliyor. Ama yinede sevmeye çalışıyorum.
O tamamen sizin hangi tür oyunlardan zevk aldığınıza bağlı. Bende kısa süreli oyunları pek sevemiyorum mesela. 1 günde bitirdiğim oyunlar çok fazla, sabah başlıyorum akşam credits sahnesi var o ne öyle ? Witcher 3'ü 3.kez Ramazan ayında bitirmiştim akşam iftardan sabah sahura kadar her gün, o kadar güzel zamanlardı ki...
 
Cidden ha, ben ihanet ettikleri zaman zerre şaşırmamıştım.
Hayır, sadece o da değil. Oyun öyle bir sunuyor ki bana bunu, sanki çok fazla umursamam gerekiyormuş gibi. Bu karakterleri oyunda fazla görmüyoruz ki, ben bunun neyine üzüleyim veya şaşırayım? Anlamadığım şey şu, insanlar ne ara bu karakterlere bu kadar bağlandı da bu 2 karakter o kadar ünlendi?
 
Okumayı sevmemek ile alakalı. Şahsen bende ilk 1 saat oynayıp çok sıkılıp çıkmıştım ve aylarca oyuna girmemiştim ama baron ve bebekli olan bölümden itibaren (şimdi kontrol ettim oyunun ilk 3,5 saatinden sonra) oyundan acayip zevk almaya başladım. Ufak bir noktalama işaretini bile okumadan geçmeyerek bitirdim oyunu.
 
Bu oyunu sıkıcı bulan bir tek ben miyim acaba?
Oyuna başladığımda karakteri kontrol etmeye ne zaman geçeceğim diye bir havam vardı. Diyaloglar çok sıkıyordu beni. Hatta bazı zamanlar 30-50 saatimi buna mı heba edeceğim diye korktum. Çünkü oynamayı istiyordum. Ama sıkıyordu beni.
Bazen keşke Witcher 2 oynasaydım o daha iyiydi dedim. Witcher 2 daha önce oynamıştım ama bana böyle olmamıştı.

Evet arkadaşlar oyunun başında ilk bu duyguları yaşadım ama sonradan oyun beni içine çekti. Acaip çok sevdim oyunu. Yani şimdi zibilyon tane oyun var ama bu başka bir oyun deneyimi sundu bana.

Başta sıkıntıdan bunalıp (ilk 1-2 saat) sonrada içine çeken eğlendiren oyun (oyunu bitirene kadar, son saate kadar). Bunu sadece ben mi yaşadım yoksa size de böyle oldu mu?

Enis kirazoğlu want know your location.
 
Okumayı sevmemek ile alakalı. Şahsen bende ilk 1 saat oynayıp çok sıkılıp çıkmıştım ve aylarca oyuna girmemiştim ama baron ve bebekli olan bölümden itibaren (şimdi kontrol ettim oyunun ilk 3,5 saatinden sonra) oyundan acayip zevk almaya başladım. Ufak bir noktalama işaretini bile okumadan geçmeyerek bitirdim oyunu.
Ben baron ile bebeğine 8. saatte vardım. Şimdi zevk alıyorum ama yeniden başladım çünkü her şeyi karıştırmıştım oyunda.
Sıkıcıysa oynamayın hep aynı konu açılıp duruyor sıktı artık. Size göre değilmiş demek ki sevmediğiniz bir oyunu oynamanın anlamı yok.
Ben başlığı böyle yazmamıştım, ayrıca oyunu sevmeye çalışıyorum burada. İstemiyorsan okuma. Bir sürü kişi cevap vermiş. Gereksiz olsaydı da moderatör onay vermezdi. Ama aynı zamanda başlığı değiştirmiş.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı