Witcher 3 Ultra ayarlarda kötü grafik veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

evcil

Hectopat
Arkadaşlar Witcher 3 oyununda uzaktaki nesneler özellikle ağaçlar olmak üzere birçok nesne oyun içi ayarlar Ultra'da olmasına rağmen kötü görünüyor.
Monitörle bir alakası olabilir mi bu durumun?

Bu oldukça normal, uzak çizim mesafesi o kadar net olamaz. Keskinleştirmeyi kapatın. Birde DOF modunu kurun isterseniz. Motion Blur'u da DOF'i de hiç sevmem zevk meselesi bu ayarlar.
Fotoğrafta tam olarak belli olmamış aslında uzaktaki görüntüsü insana oyunu bıraktıracak cinsten ve yakındaki bitki örtüsü çok tırtıklı. DDU yapsam sorunu çözme şansım var mı

Fotoğrafta tam olarak belli olmamış aslında uzaktaki görüntüsü insana oyunu bıraktıracak cinsten ve yakındaki bitki örtüsü çok tırtıklı. DDU yapsam sorunu çözme şansım var mı
Tırtıklı olması msaa'dan kaynaklı, kaçta kullanıyorsunuz? Birde keskinleştirme kapalı mı?

Herhangi bir grafik modu, ENB, ReShade falan yüklü mü? Yüklediğiniz resimden mi kaynaklı bilmiyorum ama bütün bir görüntüye, arayüze etki eden keskinleştirme etkin gibi.

İşte sıkıntı da bu şu an ayarlar Ultra'da 2K'ya alınca da çok bir değişiklik olmuyor.
Ve bu durum sadece Witcher 3 için geçerli değil. Çoğu açık dünya oyununda uzaktaki grafikler yüzünden oyun oynama zevki kalmadı.

Bende de var aynı sorun. Denemediğim şey kalmadı ama çözemedim bir türlü ya. Umarım çözen biri yazar buraya.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı