Witcher 3 Ultra ayarlarda kötü grafik veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

evcil

Hectopat
Arkadaşlar Witcher 3 oyununda uzaktaki nesneler özellikle ağaçlar olmak üzere birçok nesne oyun içi ayarlar Ultra'da olmasına rağmen kötü görünüyor.
Monitörle bir alakası olabilir mi bu durumun?

Fotoğrafta tam olarak belli olmamış aslında uzaktaki görüntüsü insana oyunu bıraktıracak cinsten ve yakındaki bitki örtüsü çok tırtıklı. DDU yapsam sorunu çözme şansım var mı

Fotoğrafta tam olarak belli olmamış aslında uzaktaki görüntüsü insana oyunu bıraktıracak cinsten ve yakındaki bitki örtüsü çok tırtıklı. DDU yapsam sorunu çözme şansım var mı
Tırtıklı olması msaa'dan kaynaklı, kaçta kullanıyorsunuz? Birde keskinleştirme kapalı mı?

Herhangi bir grafik modu, ENB, ReShade falan yüklü mü? Yüklediğiniz resimden mi kaynaklı bilmiyorum ama bütün bir görüntüye, arayüze etki eden keskinleştirme etkin gibi.

Herhangi bir grafik modu, ENB, ReShade falan yüklü mü? Yüklediğiniz resimden mi kaynaklı bilmiyorum ama bütün bir görüntüye, arayüze etki eden keskinleştirme etkin gibi.

Onu bende çözemedim hiçbir grafik modu kurulu değil keskinleştirmelerde NVIDIA Denetim Masası dahil her yerden kapalı

Bende de var aynı sorun. Denemediğim şey kalmadı ama çözemedim bir türlü ya. Umarım çözen biri yazar buraya.

Grafik ayarlarında yanlış hatırlamıyorsam bulanıklaştırma ve hareket bulanıklaştırma diye iki ayrı ayar vardı. Bunlar açık mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…