Fotoğrafta tam olarak belli olmamış aslında uzaktaki görüntüsü insana oyunu bıraktıracak cinsten ve yakındaki bitki örtüsü çok tırtıklı. DDU yapsam sorunu çözme şansım var mıBu oldukça normal, uzak çizim mesafesi o kadar net olamaz. Keskinleştirmeyi kapatın. Birde DOF modunu kurun isterseniz. Motion Blur'u da DOF'i de hiç sevmem zevk meselesi bu ayarlar.
![]()
Tırtıklı olması msaa'dan kaynaklı, kaçta kullanıyorsunuz? Birde keskinleştirme kapalı mı?Fotoğrafta tam olarak belli olmamış aslında uzaktaki görüntüsü insana oyunu bıraktıracak cinsten ve yakındaki bitki örtüsü çok tırtıklı. DDU yapsam sorunu çözme şansım var mı
Keskinleştirme kapalıKeskinleştirme çok fazla gibi duruyor. Zaten kenar yumuşatması da çok kötü oyunun.
Tırtıklı olması MSAA'dan kaynaklı, kaçta kullanıyorsunuz? Bir de keskinleştirme kapalı mı?
FXAA yazıyordur o halde, TAA varsa ona yükseltin.Keskinleştirme kapalı
Keskinleştirme kapalı oyun içi ayarlarda MSAA'yı göremedim ben ona nereden bakacağız?
Herhangi bir grafik modu, ENB, ReShade falan yüklü mü? Yüklediğiniz resimden mi kaynaklı bilmiyorum ama bütün bir görüntüye, arayüze etki eden keskinleştirme etkin gibi.
İşte sıkıntı da bu şu an ayarlar Ultra'da 2K'ya alınca da çok bir değişiklik olmuyor.
Ve bu durum sadece Witcher 3 için geçerli değil. Çoğu açık dünya oyununda uzaktaki grafikler yüzünden oyun oynama zevki kalmadı.
Grafik ayarlarında yanlış hatırlamıyorsam bulanıklaştırma ve hareket bulanıklaştırma diye iki ayrı ayar vardı. Bunlar açık mı?

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.