Witcher 3: Wild Hunt kaç kere oynadınız?

Bütün oyunu 7 defa bitirdim. İlk çıktığında 2 defa bitirmiştim sonra DLC'ler ile beraber 5 defa daha bitirdim. Yani ana oyunu 7 defa DLC'leri ise 5 defa bitirdim. Her oynadığımda da farklı bir deneyim yaşamayı başarmıştım. Witcher gerçekten ama gerçekten çok güzel bir evren ve insanların bunu anlaması için evrene son oyundan girmek yerine mümkünse kitaplarından başlayarak yoksa da ilk oyunu oynayarak bu evrene girmeli diye düşünüyorum.
 
120 saat, 1 kere. Ama 1 kere daha bitireceğim ilerleyen zamanlarda. :)
 
Oyun eski bilgisayarım da oynuyamıyordum kaldırmıyordu yeni PC aldığım da arkadaşlarım çok önermişti ben mi buna ön yargıyla yaklaştım diye düşünüp yükleyip oynamıştım oyun çok fazla hikaye anlatıyor bir yerde uyuya kalmışım ama onun haricinde zevkli DLC'leri bir oyun gibi.
 
Ben DLC'lerle beraber 1 kere oynadım ama 330 saat sürmüştü. Tadını çıkararak yavaş yavaş oynamıştım o yüzden bu kadar zaman aldı. Hızlı yolculuk yerine atla manzarayı seyrederek ağır ağır, geze geze gitmek daha keyifli mesela. Ana görev, yan görevler, kontratlar neredeyse kalmamıştır büyük ihtimal. İleride sanırım dayanamam tekrar oynarım. Bu oyun hiç eskimeyecek galiba 😋

1 Defa oynadım en zor mod da DLC, yan görev, haritada ki tüm işaretler dahil oyunu %100 bitirdim 172 saat sürdü ve bir kez daha oynayacağım çünkü keyif alıyorum ve özlüyorum oyunu ilk defa bir oyunu bitirdikten 2-3 gün sonra yokluğunu arar oldum...
Ama ben bu oyunu seneye 1 kez daha bitiririm cidden hayatımın en iyi deneyimini sundu benim için. Steam başarımlarının tamamını tamamlarım belki de onun için uğraşırım şu kadarcık kaldı :D.

1603989446870.png
 

Geri
Yukarı