Witcher 3 yan görevleri yapmamak

• Konuyu başlatan bonz
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 2.002
Makaleler
17
Yer
İzmir
Merhaba arkadaşlar. Ben Witcher 3'ü 3 kere bitirdim ama hiçbirinde yan görevleri yapmadım. Şimdi oyundaki tüm görevleri yapmak istiyorum. Ama sorun şu ki Save yok, olsa bile Level yüksek gelecek düşük Level'li görevler için ne yapmalıyım?

Benim W3 Save'lerim, karışık. Hangi tarihleri içeriyor, hangi görevleri içeriyor tam fikrim yok. Hiç Save olmamasından iyidir, tekrar başlamak istemiyorsanız atabilirim.

Hocam aslında şu anda Blood and Wine DLC'sini oynuyorum yani istersem buradan da devam edebilirim. Sorun şurada ki görevlerde güçlü olacağım, ondan bahsetmiştim ben.

Oyuna Steam'den sahipseniz Steam'in kendi bulut kayıt sistemi var. Save dosyalarınız otomatik çıkacaktır. Oyunda yan görev yapamdan ilerlemek zor diye biliyorum. Malum Level atlamak için yan görevler şart oluyor. Ve oyunun yan görevleri sıkıcı görevler değil. Eğer DLC paketlerini oynamadıysanız mutlaka onları da oynamanızı öneririm.

Oyuna Steam'den sahipseniz Steam'in kendi bulut kayıt sistemi var. Save dosyalarınız otomatik çıkacaktır. Oyunda yan görev yapamdan ilerlemek zor diye biliyorum. Malum Level atlamak için yan görevler şart oluyor. Ve oyunun yan görevleri sıkıcı görevler değil. Eğer DLC paketlerini oynamadıysanız mutlaka onları da oynamanızı öneririm.

Evet Steam'den sahibim. Save'leri sildiğim için gözükmüyor maalesef. Evet oyunda arada bir yan görev yapmak gerekiyor ama onlar oyunun sunduğu oluyordu çoğunlukla. Ben soru işaretlerine ve köylerdeki tabeladan görev açmak istiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı