Witcher 3 yeni nesil güncellemesi neredeyse hiçbir şey eklemiyor

443652

Hectopat
RTX dahil olmak üzere her şeyi fullesem bile oyun grafik olarak neredeyse aynı, bayağı bir hayal kırıklığına uğradım. En azından bir PS5 oyunu grafiği seviyesine çıkar diye düşünüyordum olmamış. Tek güzel görünen şey ki onu da moddan aldılar yenilenmiş canavarlar, başka hiçbir şey yok.

Güncelleme ne zaman geldi? Ben oyunun güncellendiğini hatırlamıyorum çünkü. (Next Gen Update geleceğini biliyorum, sadece oyunu hiç güncellenirken görmedim bugün gelecek sanıyordum.)

Yeni eklenen ve varsayılan olarak gelen ''yakın'' kamera açısı combat sisteminden at sürüş mekaniğine kadar birçok farklılık getirmiş.

Grafik konusunda ise Ultra+ + NVIDIA HairWorks + TAAU ayarları eşliğinde grafikler oldukça iyi geldi bana.

Zaten ücretsiz olarak verilen bu güncellemede CD Projekt Red'in ''Remastered veya Remake'' iddiası olmadı.

Netflix içeriklerini ise keşfetmediğim için henüz yorum yapmayacağım.

Oyuna entegre ettikleri moddan daha fazla mod yüklüyordum yaklaşık 60-70 tane bunun 10-12 tanesi grafik için oluyordu 60FPS oynayabilirken şuan FSR açık olmasına rağmen 45-50. RDR2'de bile her şey orta yüksek seviye de FSR kalite de +60FPS alıyorum. Yer yer 80 bile görüyorum.

Hocam farkı anlamayacak kadar bir hissiyat oluştuysa sizde, demek ki sizin için görsellik çok ön planda değil. Çok da bir şey beklemek zaten mantıksız olur. Neticede, oyuna sahip olanların ücretsiz edinebildiği bir mini güncelleme. Ayrıca Witcher 3'ten bahsediyoruz ne gelirse razıyız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı