Çözüldü Witcher 3'de başarısız görev sorun çıkarır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

SametDursun

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu an oyunda 38. saatimde 24. seviyedeyim ve yardımınıza ihtiyacım var. Şu an 5 adet başarısız görevim var bunlar bana ileride sorun çıkarır mı? Karakter puanlarımı hangi yeteneklere vermeliyim.

Dosya Ekleri

• IMG_20201214_193828.jpg
    IMG_20201214_193828.jpg
    174,2 KB · Görüntüleme: 238
  • IMG_20201214_193752.jpg
    IMG_20201214_193752.jpg
    148,5 KB · Görüntüleme: 268
Son düzenleme:
Çözüm
1. si birazcık çıkarır belki. Çünkü o kaleye topladığın adamların görevlerinden birisi. Ama diğerlerinde sorun yok. 1. de öyle ahım şahım bir şey değil. Sanırım bir başarım kaybediyormuşsunuz. Ama olsun.
1. si birazcık çıkarır belki. Çünkü o kaleye topladığın adamların görevlerinden birisi. Ama diğerlerinde sorun yok. 1. de öyle ahım şahım bir şey değil. Sanırım bir başarım kaybediyormuşsunuz. Ama olsun.
Doğru bu da var, beyaz saçlı bir kadını öldürmüştüm oyunun başlarında. Oyun sonunda savaşa gelebiliyormuş aslında öldürdüğüm için gelmemişti :D Ana hikayenin çizgisini etkilemez sadece bir kaç farklılık olur.

Merhaba arkadaşlar şu an oyunda 38. saatimde 24. seviyedeyim ve yardımınıza ihtiyacım var. Şu an 5 adet başarısız görevim var bunlar bana ileride sorun çıkarır mı? Karakter puanlarımı hangi yeteneklere vermeliyim.
Hayır, çıkarmaz. Başarısız görevler, oyunda vermiş olduğunuz kararlardan veya yapacağınız görevlerden oluyor. Örneğin "Novigrad Çeteleri" adlı görevi tamamlamak için Şerefsiz'in mekanını Satır ile birlikte gitmeniz ve basmanız gerekirdi. Yapmadığınız için görev başarısız sayıldı. Fakat kaçırdığınız bir şey yok. Sadece kalabalık olurdunuz o kadar. "Büyülü Lamba" görevinde ise yaptığınız seçim yüzünden Keira'ya yardım etmeyip o görevi de es geçtiniz. Bir şey kaybettiniz mi, hayır. Sadece bir görevde size kolaylık sağlayacaktı o büyülü lamba o kadar. Bunun gibi ufak tefek görevler sorun çıkarmaz. Silah Arkadaşları Velen'de de yine aynı şekilde bir görevde size yardımcı olacak birisi gelecekti fakat onu da es geçtiniz. Kolaylık sağlayacaktı sadece. Önemli bir şey değil o kadar.

Hayır, çıkarmaz. Başarısız görevler, oyunda vermiş olduğunuz kararlardan veya yapacağınız görevlerden oluyor. Örneğin "novigrad çeteleri" adlı görevi tamamlamak için şerefsiz'in mekanını satır ile birlikte gitmeniz ve basmanız gerekirdi. Yapmadığınız için görev başarısız sayıldı. Fakat kaçırdığınız bir şey yok. Sadece kalabalık olurdunuz o kadar. "Büyülü lamba" görevinde ise yaptığınız seçim yüzünden Keira'ya yardım etmeyip o görevi de es geçtiniz. Bir şey kaybettiniz mi, hayır. Sadece bir görevde size kolaylık sağlayacaktı o büyülü lamba o kadar. Bunun gibi ufak tefek görevler sorun çıkarmaz.

Büyülü lamba görevini aslında ben yaptım ancak bir yere saçma bir şekilde girip laboratuvar ı araştırmadan bitirdim görevi. O zamanlar pek bir şey bilmediğim için sorun yapmadım.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı