T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 2 Mart 2021 #1 Oyundan zevk alamıyorum. Başı boş dolaşıp istediğim yere gidebilir miyim ben? Yoksa önce hikayeyi mi bitirmem lazım?
Oyundan zevk alamıyorum. Başı boş dolaşıp istediğim yere gidebilir miyim ben? Yoksa önce hikayeyi mi bitirmem lazım?
Arda9843 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 10 Eylül 2020 Mesajlar 3.110 Makaleler 4 Çözümler 15 2 Mart 2021 #2 Evet istediğin kadar açık dünyada dolaşabilirsin.
holywitcherofrivia Kilopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 4.235 Çözümler 26 2 Mart 2021 #3 Gidebilirsiniz tabii. Bazı alanlar yüksek seviyeye uygun, karşılaştığınız canavarlar vs uygun olmazsa savaşmayın yeterli. Köylerdeki yan görevleri, kontratları vs yapın.
Gidebilirsiniz tabii. Bazı alanlar yüksek seviyeye uygun, karşılaştığınız canavarlar vs uygun olmazsa savaşmayın yeterli. Köylerdeki yan görevleri, kontratları vs yapın.
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 2 Mart 2021 #4 Evet istediğin kadar başıboş dolaşabilirsin hocam.
yagami_light Hectopat Katılım 13 Ekim 2020 Mesajlar 831 Çözümler 2 2 Mart 2021 #5 Tek7HackDedi dedi: Oyundan zevk alamıyorum. Başı boş dolaşıp istediğim yere gidebilir miyim ben? Yoksa önce hikayeyi mi bitirmem lazım? Genişletmek için tıkla... Oyunu sevmediysen içinden FarCry 3-5 ve Watch Dogs2 olan ubi hesabıyla takas yapar mısın?
Tek7HackDedi dedi: Oyundan zevk alamıyorum. Başı boş dolaşıp istediğim yere gidebilir miyim ben? Yoksa önce hikayeyi mi bitirmem lazım? Genişletmek için tıkla... Oyunu sevmediysen içinden FarCry 3-5 ve Watch Dogs2 olan ubi hesabıyla takas yapar mısın?
kratosdeniz Centipat Katılım 18 Ekim 2020 Mesajlar 3.008 Çözümler 8 2 Mart 2021 #6 yagami_light dedi: Oyunu sevmediysen içinden Far Cry 3-5 ve Watch Dogs2 olan ubi hesabıyla takas yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu konunun sonu da hortlatmayla bitti
yagami_light dedi: Oyunu sevmediysen içinden Far Cry 3-5 ve Watch Dogs2 olan ubi hesabıyla takas yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Bu konunun sonu da hortlatmayla bitti
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 2 Mart 2021 #7 @Tek7HackDedi bu arada haritanın dışına çıkmaya çalışırsan oyun seni şu mesajla uyarır. Yine de ısrarla gitmeye çalışırsan oyun seni geriye atar.
@Tek7HackDedi bu arada haritanın dışına çıkmaya çalışırsan oyun seni şu mesajla uyarır. Yine de ısrarla gitmeye çalışırsan oyun seni geriye atar.
Firevs Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Temmuz 2020 Mesajlar 1.194 2 Mart 2021 #8 Tek7HackDedi dedi: Oyundan zevk alamıyorum. Başı boş dolaşıp istediğim yere gidebilir miyim ben? Yoksa önce hikayeyi mi bitirmem lazım? Genişletmek için tıkla... Evet dolaşabilirsin.
Tek7HackDedi dedi: Oyundan zevk alamıyorum. Başı boş dolaşıp istediğim yere gidebilir miyim ben? Yoksa önce hikayeyi mi bitirmem lazım? Genişletmek için tıkla... Evet dolaşabilirsin.
T Tek7HackDedi Megapat Zamanın Tanığı Katılım 14 Ağustos 2020 Mesajlar 8.390 Makaleler 4 Çözümler 84 2 Mart 2021 #9 yagami_light dedi: Oyunu sevmediysen içinden FarCry 3-5 ve Watch Dogs2 olan ubi hesabıyla takas yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Hesabımda 10 den fazla ücretli oyun ve dia olan bir r6 hesabı var. Dediğin oyunlar bende mevcut zaten.
yagami_light dedi: Oyunu sevmediysen içinden FarCry 3-5 ve Watch Dogs2 olan ubi hesabıyla takas yapar mısın? Genişletmek için tıkla... Hesabımda 10 den fazla ücretli oyun ve dia olan bir r6 hesabı var. Dediğin oyunlar bende mevcut zaten.
Oberstleutnant Megapat Katılım 22 Mayıs 2017 Mesajlar 919 Makaleler 3 Yer İstanbul 2 Mart 2021 #10 Dolaşamazsın, en azından kısıtlı bir yeri dolaşırsın fakat tüm haritayı gezmek istiyorsan görevlerde ilerleyip yeni yerleri açman gerekir.
Dolaşamazsın, en azından kısıtlı bir yeri dolaşırsın fakat tüm haritayı gezmek istiyorsan görevlerde ilerleyip yeni yerleri açman gerekir.