Çözüldü Witcher 3'te aerondight kılıç nasıl alınır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

CelalShengor

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI GeForce GTX 1050 Gaming 2GB
Intel Core i5-4670 3.40Ghz
12 Gb DDR 3 1600 Mhz Ram
ASUS H81M-K Anakart
Benim aerondight kılıcından haberim yoktu ve arenada canavarı öldürmüştüm okduğum rehberde canavarı bağışlamamız lazımmış öyle yazıyor. Ben kılıcı alabilir miyim? Save dönecektim ama kayıtlı save de yok ve oyunda biraz ilerledim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm

Buradaki görevlerden birini yapsak erdemlerden birini tamamlamış oluyormuşuz yani bir hata yaptıysak diğer görevleri deneyebiliriz başka alamayan varsa konuyu okusun.
Blood and Wine DLC'si ile gelen Toussaint haritasında bir göl vardı oraya gidince bir görev çıkıyordu o şekilde alınabiliyor.
Evet ama önce belirli erdemlere sahip olmanız gerekiyordu ki bu erdemler de görevlerde yaptığınız seçimlere göre kazanılıyordu. Ben ,yanlış hatırlamıyorsam, erdeme etki eden görevlerin birkaçını henüz görmeden alabilmiştim; muhtemelen birkaç tane hata yapsanız sorun olmaz.
bu rehberin yorumlarında da birisi kaşıklı canavarı kestiği halde alabildiğini söylemiş. Yine de çok ilerlemediyseniz dönmeniz daha iyi olur.

Dönemiyorum hocam save yok.

Yani şimdi kalan 3 erdemi yaparsam alabilir miyim diğer 3 erdemin görevine daha gelmedim oradaki yazanların aynısını yapacağım sadece 1. erdemi yanlış yaptım.

Kesin bir şey söyleyemiyorum hocam, en kötü konsol koduyla alırsınız bilgisayarda oynuyorsanız.

Hileyle alınca oyunu etkiliyor mu bir değişiklik olmaz değil mi?

Valla unuttum hocam üstünden çok zaman geçti Sadece o şekilde alındığını hatırlıyorum detaylarını hatırlamıyorum.

Buradaki görevlerden birini yapsak erdemlerden birini tamamlamış oluyormuşuz yani bir hata yaptıysak diğer görevleri deneyebiliriz başka alamayan varsa konuyu okusun.

Çözüm
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…