Sürprizbozan Witcher 3'te aerondight kılıcı alabilir miyim?

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Eray Alkan

Hectopat
Katılım
25 Temmuz 2020
Mesajlar
12
Merhaba, Witcher 3 de aerondight kılıcı almak istiyorum fakat internetten bununla alakalı bazı şeyler okuduğumda Toussaint'a ilk geldiğimizde bir arena içinde Nilfgaard İmparatorunun gönderdiği bir canavarla savaşmıştım ve ben orada canavarı öldürmeyi seçtim fakat kılıcı almak için bağışlamak gerekiyormuş. Hikaye olarak çok fazla ileri gittim. Bu kılıcı almak için mecbur olarak geri dönmek zorunda mıyım yoksa başka yollar var mı?
 
Kaşık lanetini kaldırdığınız zaman canavarı insana çevirip onu evinize götürdünüz mü? Ayrıca diğer 4 erdemi yaptınız mı?
 
Daha kaşık laneti yerine gelmedim ama rehberde okuduğum yere göre düelloyu kabul ettim, gelen çocuğa bahşiş verdim.

Orada yaratığı insana çevirirseniz merhamet erdemini tamamlamış oluyorsunuz diye biliyorum. Ayrıca kadına istediğiniz kadar kalabilirsiniz demelisiniz. Spoiler vermiş oldum kusura bakmayın
 
Önemli değil spoiler zaten yemiştimde. O zaman geri dönmeme gerek yok herhalde

Düello görevi şeref erdemi için gerekli oluyor. Yaratığı da insana çevirince ve istediğin kadar kal deyince de merhamet tamamlanmış oluyor. Geriye 3 erdem kalıyor. Bunları da yaptığınızda kılıcı almaya hak kazanıyorsunuz. Geriye dönmenize gerek olduğunu düşünmüyorum.
 
Ben yaratığı insana çevirememiştim ama yine de aldım diye hatırlıyorum. Keşif yaparken karşılaşmıştım. Biraz araştırdım da galiba o görevlerin hepsini tamamlamaya gerek yok.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı