Pmagnet Hectopat Katılım 23 Haziran 2020 Mesajlar 675 Çözümler 6 28 Şubat 2021 #1 Bir görevde çok güzel bir kılıç verildi, o kılıçtan daha iyi bir kılıç buldum ama görevde verilen kılıcın şekli çok iyi. Ama hasarı az. Bu durumda hasarını arttırabilir miyim yoksa oyle bir şey mümkün değil mi?
Bir görevde çok güzel bir kılıç verildi, o kılıçtan daha iyi bir kılıç buldum ama görevde verilen kılıcın şekli çok iyi. Ama hasarı az. Bu durumda hasarını arttırabilir miyim yoksa oyle bir şey mümkün değil mi?
L Lyrinx Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 6.751 Makaleler 4 Çözümler 25 28 Şubat 2021 #2 Öyle bir şey yapamazsın maalesef, oyunda level atladıkça kendini geliştiren tek kılıç Aerondight'dır.
Öyle bir şey yapamazsın maalesef, oyunda level atladıkça kendini geliştiren tek kılıç Aerondight'dır.
3 3522 Gigapat Katılım 15 Nisan 2013 Mesajlar 4.159 Makaleler 1 Çözümler 17 28 Şubat 2021 #3 Dediğin şey bir tek oyunu modlarsan mümkün.
Stebph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 2.548 Çözümler 10 28 Şubat 2021 #4 Öyle bir şey mümkün değil hocam. Bir iki tane öyle çalışan mod biliyorum sadece. Bir de yukarıda dendiği gibi Aerondight var. Kılıcın rün taşı slotu var ise biraz daha kullanmak için Chernobog taşından da koyabilirsiniz. Gücünü az da olsa arttırır.
Öyle bir şey mümkün değil hocam. Bir iki tane öyle çalışan mod biliyorum sadece. Bir de yukarıda dendiği gibi Aerondight var. Kılıcın rün taşı slotu var ise biraz daha kullanmak için Chernobog taşından da koyabilirsiniz. Gücünü az da olsa arttırır.