Witcher 3'te yağmalamak hikayeyi etkiler mi?

Yusuf2939

Hectopat
Daha fazla  
Bildiğiniz üzere bazı oyunlarda bu tarz şeyler önem arz ediyor. Burada da hikayeyi etkileyecek bir şey olur mu?

Çoğu zaman hiç bi' şey olmadan milletin varını yoğunu sırtlayabilirsiniz. Muhafız olan yerlerde hırsızlık sayıldığı için eğer görüş açılarındaysanız sıkıntı olabilir sadece. Yağmalarken yakalanırsanız façanızı almaya çalışıyorlar, yenilirseniz de paranızın bir kısmını alıyorlar.

Hocam bir de konudan alakasız fakat oyunda 2 kılıcımız var ve ilk kılıçla ne zaman savaşa girsem oyun otomatikman 2. kılıcı kullanmaya zorluyor beni bu sorunu nasıl çözerim? İlk kılıçla bir darbe indirdikten sonra 2. kılıca geçiyor.

Gümüş kılıç canavarlar, Çelik kılıç ise insanlar ve insan olmayanlar için. Yanlış kılıcı çektiğin için otomatik diğerini çekiyordur. 1'e basınca çelik kılıcı çekiyorsun, 2'ye basınca gümüş.

Yani, öyle bi' şeyi bizzat yaşamadım hiç.

İnsanlara karşı çelik (birinci, karakterin sırtında solda/yukarıda duran), yaratıklara karşı da gümüş (ikinci, karakterin sırtında sağda/aşağıda duran) kılıç kullanmanız lazım. Eğer yanlış kılıcı çekiyorsanız da karakter doğru olana geçiyorsa sıkıntı yok, ama durum öyle değilse her seferinde doğru kılıca geçerek kendiniz düzeltmek dışında ne yapabilirsiniz bilmiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…