Witcher 3'ü oynamak için önceki oyunları oynamak şart mı?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence garantiye yollamalınız. Sizdeki ürüne has bir problem gibi görünüyor. Bende 10 yılı geçkin süredir ilk Rumblepad var (F710'un babası), birkaç senedir de F710 var. İkisinde de böyle bir sorun yaşamadım.

Bir de iki tane almıştım. İkisi de sorunlu...
 
Bir de iki tane almıştım. İkisi de sorunlu...
İkisinin birden sorunlu olması çok çok düşük ihtimal. İki cihazın birden aynı gecikmeleri yaşatması bana sinyali kesen bir şeylerin olduğunu düşündürdü. Bazen kablosuz cihazlarda, alıcı ile cihaz arası mesafe kısa olsa bile sinyali kesen bir nesne ya da unsur olabiliyor.

Bazen de metal kasanın kendisi bu sıkıntıyı yaratıyor. Örneğin benim USB Wi-Fi cihazım kasanın arkasındaki metal yüzeyde kötü performans verirken, kasanın üstündeki plastik bölgede iyi performans veriyor. Uzatma kablosu ile kasadan 50cm uzağa koyduğum zaman ise en yüksek hızı alıyorum.

Gamepad'in kutusunda gelen bir uzatma aparatı olmalı. Onunla da deneyince aynı gecikme sorunu oluyor mu?
 
Witcher 3 almıştım. Sonra oynamaya vaktim olmadığı için iade etmiştim. İlk indirime girdiğinde tekrar alacağım. Ancak aklıma takılan konu Witcher enhanced Edition ve The Witcher 2'yi oynamalı mıyım? Gog hesabında Witcher 1 mevcut. Ona göre oynamaya başlayacağım.
Önemli noktaları ve göndermeleri, en önemlisi hikayeyi daha iyi anlamak için 2. oyunu oynamalısınız. İlk oyunu oynamayıp hikayesini kısaca öğrenseniz de yeterli.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı