Witcher almak için Epic Games'in vereceği gizemli oyunu bekleyin

Sürekli gizemli oyun bekleyin diye konu açılıyor forumda ama gelen oyunlar hep çöp oluyorlar. Çok büyük oyunlar vermeye niyetleri yok artık sanırım Epic Games'in öyle bağımsız stüdyoların yaptıkları 3. sınıf oyunlarla milleti oyalıyorlar. Vereceksen adam gibi oyunlar ver.

Sürekli gizemli oyun bekleyin diye konu açılıyor forumda ama gelen oyunlar hep çöp oluyorlar. Çok büyük oyunlar vermeye niyetleri yok artık sanırım Epic Games'in öyle bağımsız stüdyoların yaptıkları 3. sınıf oyunlarla milleti oyalıyorlar. Vereceksen adam gibi oyunlar ver.
Epic Games'in neredeyse bütün bedava oyunlarını aldım ve gayet memnunum hocam. Şu zamana kadar Batman Serisi,The Long Dark,Hitman, Star Wars BF2, For Honor,Civilization 6, Gta 5 ve daha sayamadığım bir sürü başarılı oyun vermişler. Witcher için özellikle beklemelerini istememin sebebi oyunun bugün saat 18.00'da açıklanacak olması, zaten indirimin 1 hafta süresi var.

The Witcher Trilogy almıştım, niye böyle yaptınız ki ;(

Düzenleme: GOG'da bedava değilmiş, yaşasın Steam!

Sadece küçük bir ihtimal hocam, bildiğim kadarıyla paketin içinde dlc ler yok. En azından onları bedavaya getirmiş olursunuz.
Bence Fall Guys'u verecekler, çünkü Epic Games Fall Guys'un yapımcı (yayıncı da olabilir) şirketini satın aldı. O yüzden yaşasın Steam ve The Witcher Trilogy! DLC'ler de indirimdeydi sanırım, onları da alırım.

Her zaman olduğu gibi Witcher serisi harika bir indirime girdi. 1. oyuna para vermenize gerek yok, GOG'da bedava şu an. 2. ve 3. oyunu kesin alın hatta 3. oyunu GOTY almazsanız pişman olursunuz ama 1-2 gün beklemenizi tavsiye ediyorum çünkü Epic Games'in gizemli oyunu yarın açıklanacak. Kesin Witcher gelir demiyorum ama ihtimal var sonuçta.

Onun için gizemli oyun ibaresini kullanmazlar 10TL'lik oyun.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı