Sürprizbozan Witcher serisinde önceki oyun Save'leri

Bu konuda spoiler olduğundan sürprizbozan olarak işaretlenmiştir. Spoiler olmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Ben ilk Witcher 3 oynayışımda Witcher 2 Save dosyası yüklemeden oynayıp bitirmiştim. Sonra dayanamayıp Witcher 1'i şubat'ta bitirdim. Sıkıntı şurda başlıyor: Ben Witcher 1'i son boss (Jacques De Aldersberg)'tan önce Save almıştım (Evet Scoia'tael'i seçtim ve onu öldürdüm) ve o Save ile Witcher 2'ye başladım. Daha sonra ise, Witcher 2'de Letho ile konuşmadan hemen önce Save aldım (konuştuktan sonra Save aldırmıyordu) (Loc Muinne'den sonra bulduğumuz sahnede), onunla savaşmadım ve bahsettiğim konuşmadan önceki Save ile Witcher 3'ü 2. kez bitirdim. Şimdi hep son bosstan önce Save aldığım için oyunların son seçimlerimi algılamaması gibi bir şüpheye düştüm. Son verdiğim kararları oyunlar algıladı mı sizce?
Ek not: Witcher 2'de Roche'u seçtim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Witcher 2'de Letho'yu öldürmediysen Witcher 3 savende ölü sayılıyor, çünkü Witcher 2 senin Letho'yu öldürüp öldürmediğin anı save almıyor. Witcher 3'ün de varsayılan dünya durumunda Letho ölü sayılıyor

Hocam o zaman nasıl save alabilirdim? Otomatik de save almıyordu, manuel de alamıyordum. Letho'yu öldürmemiş olmam hiçbir şekilde etki edemeyecek miydi yani? Çünkü save alamıyordum Letho'dan sonra.

Hocam o zaman nasıl save alabilirdim? Otomatik de save almıyordu, manuel de alamıyordum. Letho'yu öldürmemiş olmam hiçbir şekilde etki edemeyecek miydi yani? Çünkü save alamıyordum Letho'dan sonra.
Dediğin gibi o kısımdan sonra ara sahne giriyor, haliyle ara sahnede save alamıyorsun. Sonra Letho'yu salmayı seçtiğin zaman da ara sahne geliyor, orada da save alamıyorsun. Ondan sonra oyunun bitiş kısmı geliyor, orada da save alamıyorsun. Bu sırada oyun da otomatik save almıyor maalesef

Ben Letho konusunda save sorunu yaşamadım, öldürmezsen ve save aktarırsan Letho 3. oyunda doğru bir yan görevle karşına çıkıyor. O yan göreve nasıl gideceğini araştırman gerek sadece. Sanırım Velen'de daha Geralt 6-7 seviye falanken yapıyorduk o görevi.

Biliyorum hocam ama ne yazık ki oyunun sonunda save almamıştı. O yüzden 2. oynayışım bir bakıma amaçsız kaldı benim için.

Ihlamur Ayağı’ydı sanırım orada Dolores diye birisinden görevi alıyordun. Letho o zaman ortaya çıkıyor.
Letho çıkıyor hocam.

Hocam sorunu galiba çözdüm. Steam community kısmında birisi bunun "Steam Cloud" yüzünden olduğunu söylemiş. Eğer yanlış hatırlamıyorsam, ben Steam Cloud'u Letho ile konuşmadan hemen önce ana menüden aktif etmiştim. Ne kadar doğru bilmiyorum ama benim tarafımda bir payı var.
Ihlamur Ayağı’ydı sanırım orada Dolores diye birisinden görevi alıyordun. Letho o zaman ortaya çıkıyor.

Letho çıkıyor hocam.
İlk oynayışımda evet çıkmıştı ama az önce emin olmak için kontrol ettim (görevi yapmamıştım) yoktu hocam.

O zaman save dosyalarında sıkıntı olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…