Witcher sol üstteki güçlendirmeler nasıl alınır?

DenizED

Kilopat

İsimleri Enhanced Weapon ve Enhanced Armor sanki süresiz gibi. Bunları nasıl alırım, etkisini nasıl süresiz yaparım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gorged on Power ile sadece Place of Power'lardan aldığın etkiyi süresiz yapabilirsin. Demircilerden aldığın etkiler sınırsız olmuyor diye hatırlıyorum.

Eki Görüntüle 1155320

İsimleri Enhanced Weapon ve Enhanced Armor sanki süresiz gibi. Bunları nasıl alırım, etkisini nasıl süresiz yaparım?
Zırh ve Kılıç bileği taşları oluyor bazı yerlerde oralardan yanına gidip e tuşuna basarsan bonus uygulanır. Genelde zırhçılarda zırh tezgahı demircilerde ise bileği taşı tezgahı bulunur.

Sorduğu soruyu resmin altına yazdığı için aşağıya kaydırırken görmemişim. Sadece konunun başlığına göre yazdım mesajımı. Bu kadar atar yapmana gerek yok güzel kardeşim insanlık hali olabilir böyle şeyler.

Okumada idrak problemi salgını çıktı da benim mi haberim yok? Adam süresiz soruyor farkında mısınız?
Tam aradığım cevabı aldım eğer o kılıca efsun basmaksa ben severance dışında efsun basmak istemiyorum hoşuma gidiyor. Bir de birkaç sorum daha var buradan mı soruyum ya da sizi ekleyebilir miyim bir olay beni biraz sinir etti de.

Onları bileme ve eğeleme yapınca sana süreli olarak buff veriyor. Tekrar bilemen lazım ya da kült özelliklerden bilemeyi sınırsız yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…