Witcher'ı nasıl oynanmalı?

396597

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar az önce Witcher 3'ü DLC'leriyle beraber satın aldım ancak aklıma takılan bir soru var 1 ve 2. oyunun hikayesini okuyup geçsem sonra 3'ü bitirip ardından kitapları okusam hikayede kopukluk yaşar mıyım?

(GeForce NOW'dan oynayacağım)

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben ilk başta Witcher 3 oynadım sonra 2.oyunu oynadım. Pek bi' eksisini görmedim şahsen. Önümüzdeki günlerde de kitap serisine başlayağım zaten. Ben biraz dağınık bitireceğim seriyi.

Bence oyun konusunda 1. oyunun hikayesini oku, 2. ve 3. oyunu oyna. 2. oyun da güzel bir oyun.
Kitapları isterseniz ilk, isterseniz sonra okuyun. Mesela ben Metro'da sonra okumuştum. Oyunda yaşadığımız yerler kitapta geçince bir değişik oluyor :D.

Önce ikiyi oyna sonra üçe başla, direk üçüncü oyundan başlarsan kafanda çok soru işareti olacaktır. ilk oyunu hikayesini izle bence ben oynamadım çünkü oynanış günümüz için yetersiz grafiklerde keza öyle yarın bir gün remastered yaparlarsa o zaman bakarım.

Bu yorumu boş yere yapmadım witcher 2 witcher 3 toplam oynanış sürem 700 küsür saat üstüne tüm kitaplarını da okudum.

Ben 1. oyunun hikayesini dinleyip 2-3 ve DLC oynadım kafam rahat ama dersen ki ben seriye bağlanmak istiyorum ve vaktim var, kitapları oku ve 1-2-3-DLC şeklinde yapabilirsin

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı