Web SiTe açıp 2.el ürün saTmak isTiyorum nelere dikkaT eTmeliyim DevleTe vergi veriyor muyuz ?WordPress sitenize Google AdSense bağlayıp para kazanabilirsiniz fakat diğerlerini bilmiyorum.
Evet, vergi vermelisiniz.Web SiTe açıp 2.el ürün saTmak isTiyorum nelere dikkaT eTmeliyim DevleTe vergi veriyor muyuz ?
Wix,Wordpress,Google blog, gibi yerlerde açsam yine vergi isTerler mi ? başkasının web siTesin de açsam peki Letgo gibi veya sosyal medyalar da saTış 0 veya 2.el ürün saTsam çok kişi benden ürün alsa devleT vergi isTer mi ?Evet, vergi vermelisiniz.
Kendi internet siteniz üzerinden ürün satacaksanız vergi vermelisiniz. Sahibinden, letgo'da olaylar nasıl dönüyor bilmiyorum.Wix,Wordpress,Google blog, gibi yerlerde açsam yine vergi isTerler mi ? başkasının web siTesin de açsam peki Letgo gibi veya sosyal medyalar da saTış 0 veya 2.el ürün saTsam çok kişi benden ürün alsa devleT vergi isTer mi ?
Kendi web siTemi açıp yazılar yazsam o siTeye çok kişi girse reklama versem google adsense gibi yerlere aldıgım gelir vergiye girer mi ben yeni siTe açmayı düşünüyorum siTeye çok kişi girmezse para alamam para alamadıgım siTeye vergi isTerler mi ?Kendi internet siteniz üzerinden ürün satacaksanız vergi vermelisiniz. Sahibinden, letgo'da olaylar nasıl dönüyor bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.