BMW116i Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #1 Kaç kere denedim olmadı, kafayı yiyeceğim. Bilgisayarım mikrofon olarak görüyor ama hiçbir uygulamada hatta Ayarlar'da test etmeye çalıştığımda bile ses yok. Cevap gelirse çok sevinirim. Telefonum: iPhone SE 2.Nesil
Kaç kere denedim olmadı, kafayı yiyeceğim. Bilgisayarım mikrofon olarak görüyor ama hiçbir uygulamada hatta Ayarlar'da test etmeye çalıştığımda bile ses yok. Cevap gelirse çok sevinirim. Telefonum: iPhone SE 2.Nesil
Kerwm41 Hectopat Katılım 23 Haziran 2022 Mesajlar 761 Makaleler 1 Çözümler 7 30 Haziran 2025 #2 Telefonun mikrofonunun çalıştığına emin misiniz. Veya belki uygulamaya telefondan mikrofon erişim izni vermemiş olabilirsiniz.
Telefonun mikrofonunun çalıştığına emin misiniz. Veya belki uygulamaya telefondan mikrofon erişim izni vermemiş olabilirsiniz.
BMW116i Centipat Katılım 23 Nisan 2024 Mesajlar 59 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2025 #3 Kerwm41 dedi: Telefonun mikrofonunun çalıştığına emin misiniz. Veya belki uygulamaya telefondan mikrofon erişim izni vermemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor hocam, izinleri de kontrol ettim hepsi açık.
Kerwm41 dedi: Telefonun mikrofonunun çalıştığına emin misiniz. Veya belki uygulamaya telefondan mikrofon erişim izni vermemiş olabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Evet çalışıyor hocam, izinleri de kontrol ettim hepsi açık.