UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.857 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 25 Aralık 2019 #1 Arama yapınca abuk sabuk sitelerde görünüyor ama güvenip de indirmedim. Oyunun yaması var mı normalde?
Arama yapınca abuk sabuk sitelerde görünüyor ama güvenip de indirmedim. Oyunun yaması var mı normalde?
Vito Skaletta Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 879 Çözümler 5 Yer Türkiye 25 Aralık 2019 #2 Var ama ücretliymiş.
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 25 Aralık 2019 #3 Ücretsiz versyonu da var ancak bu korsan kullanıma giriyor adamlar emek verip oyunu çevirmişler oradan indirmeniz daha iyi olacaktır.
Ücretsiz versyonu da var ancak bu korsan kullanıma giriyor adamlar emek verip oyunu çevirmişler oradan indirmeniz daha iyi olacaktır.
Blecade Kilopat Katılım 31 Temmuz 2015 Mesajlar 937 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2019 #4 Küçük kobra dedi: Ücretsiz versyonu da var ancak bu korsan kullanıma giriyor adamlar emek verip oyunu çevirmişler oradan indirmeniz daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Başka bir grup ücretsiz olarak yaptıysa neden korsan olsun ki?
Küçük kobra dedi: Ücretsiz versyonu da var ancak bu korsan kullanıma giriyor adamlar emek verip oyunu çevirmişler oradan indirmeniz daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Başka bir grup ücretsiz olarak yaptıysa neden korsan olsun ki?
Küçük kobra Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2017 Mesajlar 1.344 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 25 Aralık 2019 #5 Blecade dedi: Başka bir grup ücretsiz olarak yaptıysa neden korsan olsun ki? Genişletmek için tıkla... Aslında doğru ancak ücretli olanı bir şekilde kopyalayıp da biz sunabilirler.
Blecade dedi: Başka bir grup ücretsiz olarak yaptıysa neden korsan olsun ki? Genişletmek için tıkla... Aslında doğru ancak ücretli olanı bir şekilde kopyalayıp da biz sunabilirler.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.857 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 25 Aralık 2019 #6 Küçük kobra dedi: Ücretsiz versyonu da var ancak bu korsan kullanıma giriyor adamlar emek verip oyunu çevirmişler oradan indirmeniz daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hangi site acaba?
Küçük kobra dedi: Ücretsiz versyonu da var ancak bu korsan kullanıma giriyor adamlar emek verip oyunu çevirmişler oradan indirmeniz daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Hangi site acaba?
Çilekli Süt Hectopat Katılım 6 Ocak 2021 Mesajlar 126 Daha fazla Cinsiyet Kadın 12 Şubat 2021 #7 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Hangi site acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba, bulabildiniz mi?
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Hangi site acaba? Genişletmek için tıkla... Merhaba, bulabildiniz mi?
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.857 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 12 Şubat 2021 #8 Çilekli Süt dedi: Merhaba, bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu Türkçe oynadım diye hatırlıyorum ama nereden indirdim hatırlayamadım.
Çilekli Süt dedi: Merhaba, bulabildiniz mi? Genişletmek için tıkla... Oyunu Türkçe oynadım diye hatırlıyorum ama nereden indirdim hatırlayamadım.
2 244756 Kilopat Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 1.119 Çözümler 5 21 Haziran 2021 #9 UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Oyunu Türkçe oynadım diye hatırlıyorum ama nereden indirdim hatırlayamadım. Genişletmek için tıkla... Xbox Gamepass ile oyunu oynuyorum ama türkçe yamayı kuramıyorum. Yama .exe uzantılı olduğu için kurulmuyor var mı bir çözümünüz?
UğurDündarın Dövdüğü Adam dedi: Oyunu Türkçe oynadım diye hatırlıyorum ama nereden indirdim hatırlayamadım. Genişletmek için tıkla... Xbox Gamepass ile oyunu oynuyorum ama türkçe yamayı kuramıyorum. Yama .exe uzantılı olduğu için kurulmuyor var mı bir çözümünüz?
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.857 Makaleler 4 Çözümler 23 Yer Mersin 21 Haziran 2021 #10 244756 dedi: Xbox Gamepass ile oyunu oynuyorum ama türkçe yamayı kuramıyorum. Yama .exe uzantılı olduğu için kurulmuyor var mı bir çözümünüz? Genişletmek için tıkla... Xbox'a hiçbir şey kurulamıyor. Dosya koruması var.
244756 dedi: Xbox Gamepass ile oyunu oynuyorum ama türkçe yamayı kuramıyorum. Yama .exe uzantılı olduğu için kurulmuyor var mı bir çözümünüz? Genişletmek için tıkla... Xbox'a hiçbir şey kurulamıyor. Dosya koruması var.