Wolfteam "Başlatma Hatası - İşlem Sonlandırıldı"

İşletim sistemi
Windows 10

EnEs0641

Femtopat
Katılım
27 Nisan 2021
Mesajlar
3
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Dün nostaji olsun diye Wolfteam indirip kurdum ancak hesabımı girip oyuna gir tuşuna bastıktan sonra açılma ekranı geldi ve görseldeki hatayı verdi. Bloglarda dolaşan her şeyi denedim. EasyAnti-Cheat.setup dosyasını defalarca onardım defalarca silip yükledim ancak olmuyor.

resim_2021-04-27_133035.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle hepinize hayırlı ramazanlar arkadaşlar. Dün nostaji olsun diye Wolfteam indirip kurdum ancak hesabımı girip oyuna gir tuşuna bastıktan sonra açılma ekranı geldi ve görseldeki hatayı verdi. Bloglarda dolaşan her şeyi denedim. Easy Anti-Cheat. Setup dosyasını defalarca onardım defalarca silip yükledim ancak olmuyor.

Eki Görüntüle 994820

Bileğinize güveniyorsanız sizi 1V1'e beklerim :)
 
Oyun hangi diskte kuruluysa orayı açın. WolfteamTS > Easy Anti-Cheat konumuna gidip EasyAntiCheat_Setup uygulamasını açın. Açılan penceredeki Onar butonuna tıklayın. İşlem bitince kapatıp oyuna tekrar giriş yapın.

Dediğinizi yüzlerce defa yaptım ancak olmuyor sildim tekrar yüklüyorum Wolfteam'ı.
 

Wolfteam Başlatma Hatası: İşlem Sonlandırıldı​

Wolfteam İşlem Sonlandırıldı Hatası, yine tipik bir başlatma hatası olarak görülmektedir. Bu sorunun bir kaç farklı sebebi olabilir. Öncelikle İnternet bağlantınızı kontrol etmeniz gerekiyor. Eğer öyle bir sorununuz yoksa oyunun sunucularından kaynaklanabilir.

Sunucu derken ne sunucusundan bahsediyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı