Wolfteam, Bayramı Büyük Ödüllerle Kutluyor

Ali Güngör

Genel Yayın Yönetmeni
Yönetici
Katılım
22 Haziran 2011
Mesajlar
52.846
Çözümler
17
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Wolfteam Çekiliş

Wolfteam bayramı büyük ödüllerle kutluyor. Kurtlar ve insanların amansız savaşını konu alan MMOFPS oyunu Wolfteam oyuncularına bayrama özel değeri 20 bin TL’ye varan ödüller veriyor. Onlarca kişinin, oyun bilgisayarından milyonlarca Joypara’ya kadar hediye ödüller kazanabileceği etkinlik için yapılması gereken tek şey oyun oynamak olacak. İnsanlar için mutlak yaşam ve sağlığı bulmak için yapılan araştırmalarla başlayıp […]

Devamı: Wolfteam, Bayramı Büyük Ödüllerle Kutluyor
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
 
Reklam vermek için bir tık yanlış yer gibi.

Bence halen ülkemizdeki yetersiz koşullardan dolayı bu tarz oyunlara mahkum bir kitle var. Biraz çaba gösterip tüm silahların desensiz ücretsiz versiyonlarını ayarlayıp, diğer desenli sürümleri de bu ücretsiz dağıttıkları silahlar ile aynı yapabilirler. Ayrıca oyun içinde eşitliği bozan şeyleri azaltıp ya da ücretsiz dağıtıp, tamamen desen gibi şeylerden para kazanabilirler. CS:GO, Valorant varken niye insanlar pay to win oynasın diye düşünmeleri lazım. Bu tarz bir sistemi Black Squad oyunu yapıyordu.
 
Son düzenleme:
Pay To Win oyun mantığı seneler önce bitti, bu tarz oyunlar insanlara sadece bir şeyler satma mantığı ile çalışıyor, gerçek bir sever topluluğu kurmaları mümkün değil.

PS: Hediyeler oyun kadar kalitesiz.
 
Pay To Win oyun mantığı seneler önce bitti, bu tarz oyunlar insanlara sadece bir şeyler satma mantığı ile çalışıyor, gerçek bir sever topluluğu kurmaları mümkün değil.
P2W denen olayı bilmeden, bu oyunda sürekli öldüğüm için kendimi paraladığım günleri hatırladım.
 

Geri
Yukarı