Wolfteam Klasik Türkiye'de oynanamayacak!

Son haberlere göre Türkiye'de wolfteam Türkiye yani joygame serveri olduğundan, Türkiye haricindeki bütün ülkeler wolfteam klasik oynayabilecek.

Ben bir daha Wolf oynamam P2W babası oyun, arkadaşla vs atıyoruz ikimizdede aynı stout var ben 5 vuruyorum canı 100 kalıyor o bir vuruyor canım 69 kalıyor onun 300 benim 200 canım var böyle oyun olmaz olsun. Zula başlayacağım en azından canlar eşit bir şekilde öldürüyoruz wolfteam de adamı göremeden ölüyorum. Oyunlarada para yatırmayı sevmiyorum çünkü ne de olsa bir gün bu oyunları oynamayı bırakıcaz, israf.
 
download.jpg


Wolfteam aşırı seven veletler ve oyuna aşırı kötü bakanlar arasında bir savaş başlattın.
 
Hortlatıyorum bu arada ama ara sıra aklıma gelen bir proje var. Wolfteam nostalji adında Discord sunucusu açıp oraya sadece eski silahlarla, karakterlerle vs. oynamak isteyenleri toplarız. Oyunda da şifreli oda kurup şifreyi sadece dcdekilere veya sesli odadakilere veririz. Sadece eski özel versiyonlarla, elverici ve zait silahlarıyla oynarız. Düzgün bir moderatör ekibi de şifreli oda oluştururlar ve kurallara uymayanları direkt sunucudan banlar. Wolfteam'da odanın ismini "Wolfteam nostalji 2015" gibi yazıp oyuncuları Discord'a çekeriz. Bizimle nostalji oynayanlar oyuna sadece takla için veya zait, elverici gibi silahlar için nakit çeker. Sonuçta oyunun da zararına bir şey yapmayacağımız için bize karışacaklarını sanmıyorum. Ne düşünüyorsunuz? Tabii ki başlangıçta kolay olmaz böyle bir girişimde bulunmak fakat gitgide artacağımızı düşünüyorum. Eski günleri özleyen çok oyuncu var :D
 
Eskimiş, geniş kitlelere ulaşmayan online oyunları gereksiz çırpınışlarla ayakta tutmak yerine kapatmak daha doğru. Örnek olarak Metin 2, Wolfteam, Knight yani artık ülkede oynanma yüzdesi aşırı düştü hatta yeni nesil liselilerın bir kısmı bu oyunların ismini bile bilmez. Bu oyunların firmaları bu oyunlara gereksiz yatırım yapmak yerine bütçelerini yeni oyunlara harcamaları bence daha mantıklı olur.
 
Eskimiş, geniş kitlelere ulaşmayan Online oyunları gereksiz çırpınışlarla ayakta tutmak yerine kapatmak daha doğru. Örnek olarak Metin2, Wolfteam, Knight yani artık ülkede oynanma yüzdesi aşırı düştü hatta yeni nesil liselilerın bir kısmı bu oyunların ismini bile bilmez. Bu oyunların firmaları bu oyunlara gereksiz yatırım yapmak yerine bütçelerini yeni oyunlara harcamaları bence daha mantıklı olur.

Amaç oyunu ayakta tutmak değil ki oyunu özleyen birçok oyuncuyla hasret gidermek.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı