Wonderboom 2

Arkadaşlar selam.
Kablosuz hoparlör arayan varsa Wonderboom 2 öneririm. Ürün 360 derece ses dağıtma özelliğine sahip. Yüksek ses olarak tatmin edici, açık hava modu özelliği sayesinde rahatlıkla bir büyük hoparlöre eşit. JBL clip 3-4 serisini kullandım fakat bu bambaşka bir cihaz. Şu anlık MediaMarkt'ta fiyatı 1100 TL civarı.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam ben o ürünü kullandım ve hiç memnun kalmadım nedense, 2. elden sattım uygun fiyata. Beni nedense hiç tatmin etmedi.
Ev ortamı için Anker Soundcore Motion + öneririm, evde güzel bir yere konumlandırırsanız harika sesi var.
Şuan JBL Charge 4 ve Anker Rave Neo (50W) kullanıyorum. Aşırı memnunum bunlardan. Açık alan performansları da harika.
 
Hocam ben o ürünü kullandım ve hiç memnun kalmadım nedense, 2. elden sattım uygun fiyata. Beni nedense hiç tatmin etmedi.
Ev ortamı için Anker Soundcore Motion + öneririm, evde güzel bir yere konumlandırırsanız harika sesi var.
Şu an JBL charge 4 ve Anker rave Neo (50W) kullanıyorum. Aşırı memnunum bunlardan. Açık alan performansları da harika.

Neden hocam? Hangi koonuda tatmin etmedi charge 4 nasıl peki.
 
Ses kalitesini beğendim. Evde falan iş yapar ama açık alan performansı başarısız geldi bana. Cihazdan biraz uzaklaşınca sesi duymak çok zorlaşıyor. Charge 4 bu konuda daha iyi. Ben Tekirdağ'da yaşıyorum. Genelde deniz kıyısında masa sandalye kurup takılıyoruz. Diyelim denizde dalga var, Wonderboom'un sesini duymak imkansız oluyor dalga sesinden. Charge 4 o konuda daha iyi. Yada etrafta hiç ses olmasın, masadan biraz uzaklaştın. Charge 4 sesi daha uzağa rahat gider.
Ama tabi burada çıkış gücü arasında ki fark çok fazla. Charge 4 30 watt, wonderboom 8,5... İki ürünü kıyaslamak biraz yanlış olur bu açıdan. Fiyat farkı da fazla aralarında haliyle.
5-10 watt arası çıkış gücüne sahip cihazlar arasında Wonderboom 2 gerçekten başarılı bir üründür. Bende 2 tane Sony SRS-XB12 extra bass var mesela, 2'sini bağlıyorum birbirine ev ortamında çok memnunum. Ses kaliyesi falan da çok iyi temiz ses veriyor ama dışarda bunlar da iş yapmıyor. Cihaz 5 watt olduğu için yetersiz kalıyor.
Şuan elimde ki en iyi cihaz Anker Rave Neo..
Hedefim JBL partybox 1000.. :)
 
Ses kalitesini beğendim. Evde falan iş yapar ama açık alan performansı başarısız geldi bana. Cihazdan biraz uzaklaşınca sesi duymak çok zorlaşıyor. Charge 4 bu konuda daha iyi. Ben Tekirdağ'da yaşıyorum. Genelde deniz kıyısında masa sandalye kurup takılıyoruz. Diyelim denizde dalga var, Wonderboom'un sesini duymak imkansız oluyor dalga sesinden. Charge 4 o konuda daha iyi. Ya da etrafta hiç ses olmasın, masadan biraz uzaklaştın. Charge 4 sesi daha uzağa rahat gider.
Ama tabii burada çıkış gücü arasında ki fark çok fazla. Charge 4 30 watt, wonderboom 8,5.. İki ürünü kıyaslamak biraz yanlış olur bu açıdan. Fiyat farkı da fazla aralarında haliyle.
5-10 watt arası çıkış gücüne sahip cihazlar arasında wonderboom 2 gerçekten başarılı bir üründür. Bende 2 tane Sony SRS-XB12 extra bass var mesela, 2'sini bağlıyorum birbirine ev ortamında çok memnunum. Ses kaliyesi falan da çok iyi temiz ses veriyor ama dışarıda bunlar da iş yapmıyor. Cihaz 5 watt olduğu için yetersiz kalıyor.
Şu an elimde ki en iyi cihaz Anker rave Neo.
Hedefim JBL partybox 1000.. :)

Teşekkür ederim, hobi kampına çıktığım için sürekli daha açık ortamda sesi dinleyemedim. Kapalı ortamda bass olsun vs çok iyi. Hedeflerimiz ortakmış yüksek ses bağımlısı biriyim haliyle cihaz arayışındayım ben bunu alalı 1 ay olmadı daha ama güzel. :D
 

Geri
Yukarı