ghostrider21
Centipat
Daha fazla
Word kullanmam gerekiyor. Korsan indirmek istemiyorum. Deneme sürümünü kullanayım diyorum, ancak kredi kartı bilgisi istiyor. Bende de ne yazık ki kredi kartı veya bir banka hesabı yok. Kredi kartı bilgisi girmeden deneme sürümünü nereden indirebilirim? Son sürüm olması şart değil. 2016 falan da olur.
Bilgisayarda alternatif olarak LibreOffice kurulu ve dosya uzantısını .docx yapabiliyorum. Birkaç deneme yaptım, bazı şekillerin Word'de gözükmediği oluyor. Garip bir şekilde bazen de gözüküyor. Word'un online olanını kullan diyecek olursanız da ne yazık ki işimi göremeyecek kadar sınırlı özellikler barındırıyor. Bayağı bir denedim işime yaramadı.
Ne yapmamı önerirsiniz?
Bilgisayarda alternatif olarak LibreOffice kurulu ve dosya uzantısını .docx yapabiliyorum. Birkaç deneme yaptım, bazı şekillerin Word'de gözükmediği oluyor. Garip bir şekilde bazen de gözüküyor. Word'un online olanını kullan diyecek olursanız da ne yazık ki işimi göremeyecek kadar sınırlı özellikler barındırıyor. Bayağı bir denedim işime yaramadı.
Ne yapmamı önerirsiniz?