Word deneme sürümü kredi kartı olmadan nasıl kullanılır?

ghostrider21

Centipat
Daha fazla  
Word kullanmam gerekiyor. Korsan indirmek istemiyorum. Deneme sürümünü kullanayım diyorum, ancak kredi kartı bilgisi istiyor. Bende de ne yazık ki kredi kartı veya bir banka hesabı yok. Kredi kartı bilgisi girmeden deneme sürümünü nereden indirebilirim? Son sürüm olması şart değil. 2016 falan da olur.

Bilgisayarda alternatif olarak LibreOffice kurulu ve dosya uzantısını .docx yapabiliyorum. Birkaç deneme yaptım, bazı şekillerin Word'de gözükmediği oluyor. Garip bir şekilde bazen de gözüküyor. Word'un online olanını kullan diyecek olursanız da ne yazık ki işimi göremeyecek kadar sınırlı özellikler barındırıyor. Bayağı bir denedim işime yaramadı.

Ne yapmamı önerirsiniz?

Hocam ben üniversite değilim ancak bedava kullanabiliyorum? Bir yanlışlık olmasın? (kendi web sitesinden)

Online ofis herkese bedava. Bilgisayara kurulu Office (365) öğrencilere üniversite tarafından verilebiliyor ya da çalıştığınız yerde kullanmanız için lisans verebilir.

Word kullanmam gerekiyor. Korsan indirmek istemiyorum. Deneme sürümünü kullanayım diyorum, ancak kredi kartı bilgisi istiyor. Bende de ne yazık ki kredi kartı veya bir banka hesabı yok. Kredi kartı bilgisi girmeden deneme sürümünü nereden indirebilirim? Son sürüm olması şart değil. 2016 falan da olur.

Bilgisayarda alternatif olarak LibreOffice kurulu ve dosya uzantısını .docx yapabiliyorum. Birkaç deneme yaptım, bazı şekillerin Word'de gözükmediği oluyor. Garip bir şekilde bazen de gözüküyor. Word'un Online olanını kullan diyecek olursanız da ne yazık ki işimi göremeyecek kadar sınırlı özellikler barındırıyor. Bayağı bir denedim işime yaramadı.

Ne yapmamı önerirsiniz?

Daha bugün PttAVM'den lisans key aldım. Office 2021 keyini 9 liraya aldım, kurdum şu an çalışıyor. Saçma sapan Torrent'lerle uğraşma sen de bir key al gitsin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı