World Of Tanks 1.0 Yayınlandı

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
World Of Tanks 1.0 Yayınlandı
1.0 güncellemesi, World of Tanks’ın grafik kalitesini artırıyor. Wargaming, geçtiğimiz Aralık ayında World of Tanks’ı güncelleyerek yeni grafik motoruna taşıyacağını duyurmuştu. Grafik kalitesini ciddi ölçüde artıracağı belirtilen 1.0 güncellemesi yayınlandı. World of Tanks 1.0 oyunun teknolojisini yenileyen bir güncelleme. Tamamen Wargaming tarafından geliştirilen Core grafik motoru kullanılan yeni sürüm, yeni müzikleri beraberinde getiriyor. Oyundaki 29 […]

Devamı: World Of Tanks 1.0 Yayınlandı
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Oyundaki eşitsizlik ve bazı sorunlardan dolayı aşırı oyuncu kaybetti.
Oyundaki Premium Tankları TAA oyunlardan daha pahalı durumda. Bir tanka 240 ₺ yatıranlar var. Gerçekten uzak durmanız gereken oyunlardan biridir. Para ile olmayan becerinizi düzeltmek istiyorsanız.
Oynayabilirsiniz.
Wargaming.net Premium Shop

Son düzenleme:
Oyundaki şu an en büyük dengesizlik bence premium merminin fiyatı. Çok ucuz. Herkes çok rahat kullanıyor. Önceden daha zordu premium mermi atmak. Hiç premium hesabım olmamasına rağmen her savaşta premium atabilecek kadar zenginim ben de mesela. Hal böyle olunca da normalde beni delemeyecek tanklar karşıma çıkabiliyor çok rahat şekilde. Son bir yıldır işten vs. dolayı pek oynamıyorum ama yeni güncelleme gelince bir iki savaş attım. Güzel olmuş. Tabi eski müzikleri falan duyamayınca biraz garip geldi. Ama zamanla alışılır.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı