Çözüldü World of Tanks ilk açılışta donuyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

djoguzhan55

Megapat
Daha fazla  
Merhaba, World of Tanks'ın Launcher'ini açıyorum, oyunu başlat diyorum oyun normal açılıyor ama bilgisayarı donduruyor, elimle başlat tuşuna uzun basıp PC'yi kapıyorum başka türlü tepki vermiyor, bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce?

Çözüm
Hocam en temiz bir oyunu sil yükle yapar mısınız?
Önbelleği sildirmeyi düşünüyordum ama sanki işe yaramayacak gibi oyunu silip tekrar yükleyin bakalım aynı sorunu verecek mi?

Eğer ki denemek isterim derseniz yanlış hatırlamıyorsam wargaming bununla ilgili makale bıraktı oraya gidip bakabilirsiniz önbelleği nasıl sıfırlamak ile ilgili (duruyorsa tabii)

Hocam şöyle bir çözüm buldum 2 gündür bir problem yok, oyunu standart ayarlarda başlata basıp başlatıyorum, oyun 1366x768 pencereli olarak başlıyor o zaman hiçbir problem olmuyor daha sonra oyun açıldıktan sonra ben tam ekran ve 2kya vs çekiyorum bir problem olmuyor, 29 yaşındayım senelerdir oyun oynarım daha önce böyle bir sorun hiç yaşamadım yıl olmuş 2025 ama uğraştığımız şeylere bakın. Hani RAM'im yetersiz veya sistem bileşenlerinden 1 tanesi bile sorun çıkarsa eyvallah diyeceğim ama neyse. :D

Oyunu flasha kopyalayıp Steam commondan yüklü dosyaları tamamen sildim daha sonra commona dosyaları tekrar attım ve doğrulama yaptı herhangi bir şeyde indirmedi yani eksik dosyasıda yok ama garip. :)
Merhaba, World of Tanks'ın Launcher'ini açıyorum, oyunu başlat diyorum oyun normal açılıyor ama bilgisayarı donduruyor, elimle başlat tuşuna uzun basıp PC'yi kapıyorum başka türlü tepki vermiyor, bu sorunu yaşayan oldu mu daha önce?

6 senedir oynuyorum bu oyunu edindiğim tecrübelere dayanarak yardımcı olmak isterim.
İlk olarak tam erkan olarak mı açılıyor oyun pencereli mi?

Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler, son 1 haftadır bu olayı yaşamaya başladım 1 hafta içinde de herhangi bir şey yüklemedim bilgisayara ve tek ben kullanıyorum bilgisayarı, çakışma yapacak bir program olacağını varsaymıyorum, ilk donma yaptığında güvenli kipta başlatıp kendim ayarlardan tam ekrana geçiriyordum öyle sorunu çözüyordum ama şu an pencere modu olarak açılsa da donuyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    839,3 KB · Görüntüleme: 36
Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam öncelikle cevabınız için teşekkürler, son 1 haftadır bu olayı yaşamaya başladım 1 hafta içinde de herhangi bir şey yüklemedim bilgisayara ve tek ben kullanıyorum bilgisayarı, çakışma yapacak bir program olacağını varsaymıyorum, ilk donma yaptığında güvenli kipta başlatıp kendim ayarlardan tam ekrana geçiriyordum öyle sorunu çözüyordum ama şu an pencere modu olarak açılsa da donuyor.

Win+CTRL+Shift+b yaptınız mı oyun donduğunda?
(Bu sorun bende olduğunda mod kullandığımdan dolayı olmuştu eğer mod kullanıyorsanız kaldırın)

Win+CTRL+Shift+b yaptınız mı oyun donduğunda.
(Bu sorun bende olduğunda mod kullandığımdan dolayı olmuştu eğer mod kullanıyorsanız kaldırın)

Herhangi mod kullanmıyorum hocam dümdüz oyun ne veriyorsa onu kullanıyorum, ekran kartının driverını tekrar başlatmayı denemedim, deneyeyim mi şimdi?

Herhangi mod kullanmıyorum hocam dümdüz oyun ne veriyorsa onu kullanıyorum, ekran kartının driverını tekrar başlatmayı denemedim, deneyeyim mi şimdi?

Onun yerine driveri güncelleyin.

Ekran kartı driverindan bahsediyorsunuz galiba? 1.5-2 ay önce güncellemiştim bayağı bir problem yaşamıştım sorun yaşarım diye çekiniyorum yine. :(

Normalde oyuny ilk kurduğunuzda bu sorun var mıdı?
Veya ne yaptım da bu oluyor diye düşündüğünüz bir şey var mı?
Şu an ben diskden şüphelendim ama kesin bir şeyde diyemiyorum.

Normalde oyuny ilk kurduğunuzda bu sorun var mıdı?
Veya ne yaptım da bu oluyor diye düşündüğünüz bir şey var mı?
Şu an ben diskden şüphelendim ama kesin bir şeyde diyemiyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam uygulama yüklemedim aklıma gelen bir şey de yok, biraz önce güvenli kipte değil de normal başlattım oyun açıldı oynuyorum şimdi :D

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam uygulama yüklemedim aklıma gelen bir şey de yok, biraz önce güvenli kipte değil de normal başlattım oyun açıldı oynuyorum şimdi :D

Alt+Shift+enter yapın eğer tam erkandan çıkmak veya tam ekran yapmak için (yanlış hatırlamıyorsam tuş kombini bu) çözdüyseniz ne güzel hocam:D

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı