H haznedar00 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #1 Bir haberde gördüm, BTK World of Tanks sunucularına erişim yasağı getirmiş. Düzeldi mi yoksa halen aynı mı? Oyuna 600 TL para yatırdım bir de şaka gibi gerçekten.
Bir haberde gördüm, BTK World of Tanks sunucularına erişim yasağı getirmiş. Düzeldi mi yoksa halen aynı mı? Oyuna 600 TL para yatırdım bir de şaka gibi gerçekten.
kaane Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 30 Ocak 2019 Mesajlar 4.163 Makaleler 1 Çözümler 10 13 Şubat 2022 #2 Hala oynanabiliyor diye biliyorum. Benim düşüncem olarak World of Tanks yerine World of Warships oynamak daha eğlenceli.
Hala oynanabiliyor diye biliyorum. Benim düşüncem olarak World of Tanks yerine World of Warships oynamak daha eğlenceli.
H haznedar00 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #3 kaane dedi: Hala oynanabiliyor diye biliyorum. Benim düşüncem olarak World of Tanks yerine World of Warships oynamak daha eğlenceli. Genişletmek için tıkla... WoT a alıştım bir kere başka oyunlara geçmem zor.
kaane dedi: Hala oynanabiliyor diye biliyorum. Benim düşüncem olarak World of Tanks yerine World of Warships oynamak daha eğlenceli. Genişletmek için tıkla... WoT a alıştım bir kere başka oyunlara geçmem zor.
dmg1905 Hectopat Katılım 1 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #4 Sunucularda bir sıkıntı gözükmüyor. Bu erişim yasağını nerden öğrendiniz?
H haznedar00 Hectopat Katılım 28 Kasım 2021 Mesajlar 301 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2022 #5 dmg1905 dedi: Sunucularda bir sıkıntı gözükmüyor. Bu erişim yasağını nerden öğrendiniz? Genişletmek için tıkla... Google Haberler kısmından öğrendim. Düzeldiyse sorun yok.
dmg1905 dedi: Sunucularda bir sıkıntı gözükmüyor. Bu erişim yasağını nerden öğrendiniz? Genişletmek için tıkla... Google Haberler kısmından öğrendim. Düzeldiyse sorun yok.