Oyun World War 3 Artık Tamamen Ücretsiz!

Bir yıldır takip ediyorum. Tüm battlefield serilerini oynadim. Günümüze yakın zamanda geçtiğini düşünürsek 2042'den çok daha iyi duruyor. Hatta oynanış açısınsan COD MW2'den üstün olduğu yanlar var.
Kapalı beta sürecinde server problemlerinin sık yaşandığını biliyorum. Üstüne birde ücretsiz olunca oynamak zor hale gelmez umarım. 65,79 GB şuan indirme boyutu.
 
Bu oyunun yapımcısı Türk falandı sanırım. Bir ara indirmek istemiştim, araştırmıştım ama indirecek yer bulamamıştım.
Vakit bulursam bir ara bakarım.
 
Bu oyun 2018 de mi çıktı son videoda beta diyor ama?
Evet 2018'de 70 lira gibi bir ücretten çıkmıştı. Çıktığı gibi alıp oynamıştım. Çok detaylı bir oyun her şeyi en ufak parçasına kadar ayarlayabiliyordunuz bu da benim çok ilgimi çekmişti. Sonrasında yanlış hatırlamıyorsam düzelmeyen buglar ve yapılamayan dengelemeler gibi sorunlardan en sonunda tüm sunucuları kapatıp oyunu düzeltme kararı almışlardı. O zamandan beridir de kapalıydı geçen aylarda daha önceden oynayanlara ve parayla paket alanlarla oynanılabilirdi şimdi herkese açmışlar.

Bu oyun paralıydı diye hatırlıyorum para verenler epey sinirlenecek.
Şahsen ben sinirlenmedim zaten yüksek bir meblağ değildi. Sevdiğim bir oyun düzelmiş bir şekilde çıkış yapacak diye umuyorum. Ayrıca önceden para verip almış olanlara bir takım oyun içi ayrıcalık veya eşya gibi şeyler verilecekti yanlış hatırlamıyorsam.
 
İndiriyorum bakalım nasıl bir oyunmuş. Yalnız şu indirme işini Steam'den yapamamak çok sinir bozucu, kendi Launcher'ından indiriyorsunuz lakin indirme hızı 2 Mbps'nin üstüne çıkmıyor.
 
Bu oyun 2018 de mi çıktı son videoda beta diyor ama ?
Ücretli betadaydı, sadece para ile girebiliyordun. Geçtiğimiz Mart’ta oyun ücretsiz olacaktı fakat biraz sarktı.

İndiriyorum bakalım nasıl bir oyunmuş. Yalnız şu indirme işini Steam'den yapamamak çok sinir bozucu, kendi Launcher'ından indiriyorsunuz lakin indirme hızı 2 Mbps'nin üstüne çıkmıyor.
Aynı sorun bende de var. 13MBps ile indirmek varken uğraştığımız duruma bak. Belki yoğunluk bitince düzelir.

Oyunun çıkışı nedense bana eski Point Blank, Warface. S2:Son Silah ve Wolfteam günlerimi hatırlattı. Umarım güzel bir oyun olur ve P2W olmaz.
 
Dostlar oyunu ilk defa duydum, Online oyunlarla pek aram yok ama Türkçe seslendirme ile falan çıkınca bir şans vermek istedim. Oyunu oynayanlar nasıl bir oyun olduğunu anlatabilirler mi rica etsem? 10vs10, 40VS40 gibi bir şey mi yoksa battleroyale bir mantığı mı var?
 
Dün akşam bir saat kadar oynadım. Server probleminden endişe ediyordum. Sorunsuz bir şekilde oynadım. Steam.de 6000 aktif oyuncu vardi. Ping ve gecikme süresine bakamadım ama her hangi bir gecikme hissetmedim.
40 vs 40, bayrak-alan modu oynadim. Hızlı eşleştirmeden. Başka modlar vardir sanirim.
Battlefield tarzında tecrübe puanları ile silah ve eklenti açma durumu var. Eklenti çeşitleri oldukça fazla. İddialarına göre pay to win değil. Exp. Boost satın almadan, tecrübe puanları ile silah ve eklentilerini açma hızı belirleyici olacaktır. Çünkü oyunda yalnızca parayla satın alınabilen bir silah bulunmuyor. Tüm silah ve eklentileri tecrübe puanı ile açılabiliyor.
 

Geri
Yukarı