Mikail Yuksel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #1 Ben worldbox adında bir oyun oynuyorum ama oyun çok hızlı akıyor. Normalde olmasından 2 3 kat daha hızlı kum saati vs her şey kapalı. (PC'de oynuyorum) Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2022
Ben worldbox adında bir oyun oynuyorum ama oyun çok hızlı akıyor. Normalde olmasından 2 3 kat daha hızlı kum saati vs her şey kapalı. (PC'de oynuyorum)
Sosyal Kullanıcısı Kilopat Katılım 4 Temmuz 2021 Mesajlar 2.573 Makaleler 1 Çözümler 36 Yer Afyonkarahisar 28 Ocak 2022 #2 Bu tarz oyunlar da 2X, 3X gibi seçenekler olur, ayarlar da var ise normale alabilirsiniz, bazen de oyun UI'sinin bir yerlerine saklıyorlar.
Bu tarz oyunlar da 2X, 3X gibi seçenekler olur, ayarlar da var ise normale alabilirsiniz, bazen de oyun UI'sinin bir yerlerine saklıyorlar.
Khazzo35 Decapat Katılım 21 Aralık 2021 Mesajlar 143 Çözümler 4 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #3 Oyun içinde dünya oluşturma menüsünün en solunda kum saatine tıkla. Kendine göre ayarı seçerek dünyanın hızını ayarlayabilirsin.
Oyun içinde dünya oluşturma menüsünün en solunda kum saatine tıkla. Kendine göre ayarı seçerek dünyanın hızını ayarlayabilirsin.
Mikail Yuksel Hectopat Katılım 12 Mart 2021 Mesajlar 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2022 #4 Khazzo35 dedi: Oyun içinde dünya oluşturma menüsünün en solunda kum saatine tıkla. Kendine göre ayarı seçerek dünyanın hızını ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten kum saati 1X.
Khazzo35 dedi: Oyun içinde dünya oluşturma menüsünün en solunda kum saatine tıkla. Kendine göre ayarı seçerek dünyanın hızını ayarlayabilirsin. Genişletmek için tıkla... Zaten kum saati 1X.
Mr_panic Femtopat Katılım 19 Şubat 2025 Mesajlar 15 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Nisan 2025 #6 0.5X de var güncelde ama bazı mevsimsel daha doğrusu çağlar arası zamanlarda halk büyülenebiliyor o yüzden hızlı hareket ediyorlar.
0.5X de var güncelde ama bazı mevsimsel daha doğrusu çağlar arası zamanlarda halk büyülenebiliyor o yüzden hızlı hareket ediyorlar.