WOT işlemcinin veya anakartın oyuna etkisi

Oldsardokar

Hectopat
Daha fazla  
Selam arkadaslar,

World of Tank oyunundan klan arkadasım GTX 750 Tİ+ i5 4460+ MSİ g85-46 gaming anakart aldı. Bugün monte etmişler. Ekran görüntüsü yollamış full ayarlarda 60 FPS optimize edilmiş ayarlarda 120 FPS alıyor.
Benim donanımım ise Fx 6100(OC ile 4026 Mhz)+M5A97 LE R2.0+ HD7850. Bu donanım ile ben full ayarlarda 30 Fps optimize edilmiş ayarlarda 60 fps alıyorum.

Bildiğim kadarı ile HD7850 ile GTX 750 Ti birbirine denk kartlar.

Bu durumda FPS farkını bu derece etkileyen işlemci mi yoksa gaming anakart mı? Sormamın nedeni ise işlemci ve anakart bu derece etkiliyorsa ben de intele geçeyim diyorum değilse ekran kartımı yükselteyip AMD sisteme devam edicem.

Cevaplarınız icin tesekkürler

GTX 750 Tİ daha güncel bir kart daha iyi performans alması normaldir.Online oyunlarda işlemcinin önemi var ama ekran kartı dahada önemli. İ5 4460'ın yanına 750 Tİ olmamış arkadaşın kendimi aldı parçaları ? Araştırdımı alırken ?

World Of tanks bende oynuyorum grafikleri alıyorum minimuma vsny-c'yi aktifleştiriyorum 60 Fps sabitleniyor donmadan oynuyorum World Of Tanks biraz optimizasyon özürlü işlemcinin tek çekirdeğini kullanıyor diye biliyorum.En son Havok fizik motorunu entegre ediceklerdi ne oldu bilmiyorum.

İ5 işlemciler içinde 4460 da kampanya var vatan da...
O yüzden onu aldı sanırım.
Aslında bu sisteme gtx 760 dan aşağı olmaz ama işte önce ekran kartını alınca böyle oldu.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı