WoW Cataclysm oynanır mı?

Şu an epey azdır oyuncusu diye düşünüyorum. Cataclysm sona geldi. 1-2 ay içinde WoW Classic, Mists of Pandaria paketine geçecek. O zaman oyuncu patlaması yaşanır muhtemelen Classic'de. Çünkü MoP en iyi ek paketlerden biriydi WoW'da. Retail'dan da biraz oyuncu çalar Classic o dönemde. Ama o zamana kadar gireyim, öğreneyim, hazırda bir karakter kasayım, MoP paketi gelince devam ederim diyorsanız tabii o tercih meselesi.

Bir de WoW'a, X levela kadar deneyimledim açısından bakmayın bence. WoW'da level kasmak oyunun en küçük aktivitesidir. Asıl oyun max level - late game'de başlar. Gerek dungeon, raid gibi gear kasmanızı sağlayan daha rekabetçi aktiviteler gerekse eski contentleri yapmak, achievement kasmak, binek kasmak, transmog kasmak, battle pet toplamak vs vs gibi.

Eğer oyunu sevdiyseniz bence karakterinizi en kısa zamanda son seviyeye getirin, haftalık raidlerinizi yapın, eşyalarınız yükseldikçe yavaş yavaş mythic dungeon girin. Raidleri öğrendikçe heroic ve mythic raidleri yapın haftalık. Eski contentleri yapan gruplara entegre olun. Bunlardan sıkıldığınızda battleground girin, keyfinizce pvp yapın. Yok rekabetçi pvp istiyorum derseniz ranked arena deneyin. Çok şey var kısaca yapacak :)

Yeni konular

Geri
Yukarı