Wow için İdeal Sistem

denizay

Hectopat
İyi akşamlar, 1-2 gündür bakıyorum ne yapsam karar veremedim en iyi yorumu siz yaparsınız gibi geldi. Yeni bir bilgisayar alacak kadar bütçem yok yalnız şu anki kasayı geliştirmek istiyorum biraz daha rahat, kaliteli oyun oynayayım diye, fazlada oyun oynamıyorum wowdan başka ama onuda güzel oynayayım istiyorum ne yazıkki bilgisayar hakkında fazla bilgim yok. Eğer yardımcı olabilecek arkadaşlar varsa bilgisayarın özelliklerini hemen ekliyebilirim. - hangi özellikleri yazmam gerekiyo onuda söyleyebilirsiniz hatta - Şimdiden teşekkür ederim herkese.

Mevcut sistem bileşenlerini yazarsan yardım edebiliriz arkadaşım. İşlemcin nedir, anakart marka ve modeli nedir, ram ne kadar var, ekran kartı marka ve modeli nedir? Bu bilgileri verebilirsen iyi olur. Eğer bunları bilmiyorsan bu program ile öğrenebilirsin.

Görüntüler burda umarım doğru şeyleri göndermişimdir, ekran kartıda nvidia 9500 gt

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarın epey eski, bütçen nedir? PSU kaç watt öğrenebilirsen iyi olur. Muhtemelen sadece ekran kartını değiştirerek bir nebze de olsa performans artışın olabilir. Ama çok bir şey bekleme.

Max 800 lira. Onu nasıl öğrenebilirim ? Hocam neler yapabilirim ne kadar iyi olabilir eğer deymez diyorsan hiç harcamıyım yani bilgisayara. Ayrıca kullanilabilir miktar neden 2.44 acaba ?

800 lira ile düşük-orta ayarlar ile kasmadan oynayabileceğiniz bir seviyeye getirebiliriz. Yarın birkaç arkadaşımız daha yorum yapsın bakalım, belki benim aklıma gelen parçalardan daha iyi öneriler verebilirler.

Tavsiyem yeni sistem topla böyle bir sistem toplarsan seni idare edecektir
İşlemci: intel core i3 4130
Anakart: Asus h81m plus
Ram: 4gb corsair 1600 mhz
Psu: xmateg tauro 500w yada 600w
Entegre grafik ile idare edin İleride iyi bir ekran kartı alırsan tadından yenmez.
Not: Eski sistemi elden çıkarıp işlemciyi i5 yaparsanız iyi olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…