WOW için PC toplama

RedWyne

Hectopat
Daha fazla  
Şu an sadece world of warcraft oynuyorum. O yüzden toplayacağım PC'nin WOW'u yüksek ayarlarda çalıştırmasını bekliyorum. Elimde kasa, 1080p monitör ve power supply mevcut. Bütçem 2000 civarı, duruma göre biraz daha çıkabilirim. Özellikle ekran kartı olarak fazlasıyla kararsız kaldım. 1050ti mı, yoksa biraz daha arttırıp RX470 mi 4-8 GB mı alsam bir türlü karar veremedim. İşlemci olarakta g4560 işimi görür mü ? Dediğim gibi bütçem kısıtlı olduğu için fazla açılamıyorum. Ama ilerde upgrade edebilirim. Buna göre sistem tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
WOW çok ağır bir oyun değil. Arkadaşların dediği gibi bütçe belirt ki o bütçe aralığındaki en iyi bilgisayarı toplayalım.

İ5 6400
8 gb ram
B150 bazooka anakart
Gtx 1050 ti
500 watt psu
İsini gorecektir.

Selam tekrardan, teşekkürler öneriler için. Uyarı aldığım için konuya cevap yazamadım. Hem burdaki hem interneteki önerileri toparlayarak şöyle bir sistem topladım
Intel G4560 İşlemci
Asus Dual RX480 4GB
8 GB 2400MHZ DDR4 Ram
Asus B250m chipset'li anakart

Diğer parçalar bende halihazırda vardı. Yukardakiler ise toplam 1950 liraya mal oldu.

Evet biraz darboğaz yapacağını biliyorum. İlerde işlemciyi upgrade ederim diye böyle bir sistem aldım. GPU'yu upgrade etmek istesem bu sefer gene işlemciyide yükseltmem gerekicekti. Ekran kartından kısmak istemedim. WOW ise, LOL'e, DOTA'ya ve CS:GO'Ya göre biraz daha istisna. Yüksek ayarlarda sağlam donanım istiyor.

Patatesle bile wow oynayabilirsin.Ben intel Hd4000 ile oynuyorum medium grafikte çokta kötü fps almıyorum.(Raid harici ,raidlerde biraz ayarları düşürmek gerekebiliyor) intel i5 6400.8gb ram ekran kartı 1050-1050ti yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…