WP site taşındıktan sonra resimler görünmüyor

izzet_Baku

Hectopat
Yer
Baku, Azerbaijan
Daha fazla  
Arkadaşlar merhabalar. Sitemi cPanel yeni hostinge tanışıdım fakat resimler görünmüyor, tüm resimleri indirdim ve ayrıca yeni haber ekliyorum resim görünmüyor, sorunu nasıl çözerim bilen var mı?

Domain değişti ise veri tabanında da domain adını ayarlamanız gerekiyor.
Aşağıdaki MySql kodlarını PHPMyAdmin ile çalıştırmayı deneyin.

SQL:
UPDATE wp_options SET option_value = replace(option_value, 'eski_domain', 'yeni_domain') WHERE option_name = 'home' OR option_name = 'siteurl';

UPDATE wp_posts SET guid = replace(guid, 'eski_domain','yeni_domain');

UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'eski_domain', 'yeni_domain');

UPDATE wp_postmeta SET meta_value = replace(meta_value,'eski_domain','yeni_domain');

Domain değişti ise veri tabanında da domain adını ayarlamanız gerekiyor.
Aşağıdaki MySql kodlarını PHPMyAdmin ile çalıştırmayı deneyin.

SQL:
UPDATE wp_options SET option_value = replace(option_value, 'eski_domain', 'yeni_domain') WHERE option_name = 'home' OR option_name = 'siteurl';

UPDATE wp_posts SET guid = replace(guid, 'eski_domain','yeni_domain');

UPDATE wp_posts SET post_content = replace(post_content, 'eski_domain', 'yeni_domain');

UPDATE wp_postmeta SET meta_value = replace(meta_value,'eski_domain','yeni_domain');
Domain değişmedi sadece hostinqi değiştirdim

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı