Wraith cosmic glass V2 alınır mı?

Bütçe
2000

arda16524

Femtopat
Daha fazla  
Wraith cosmic glass V2 mouse pad almak istiyorum fakat bende Logitech G PRO X Superlight mouse var ve bu farenin kötü yanı mouse Pad'den milim yukarı kaldırdığınız an sensör okumuyor. Bu da alacağım bu mouse Pad'de bir sıkıntı yaratır mı? Veya yaratmazsa da sizin görüşlerinizi mouse pad hakkındabilmek isterim. Ya da farklı mouse pad önerileri vs. hybrid tercih ederim ve sensim düşük (Valorant 800DPI 0.22 sens)

Hocam okumaması daha iyi zaten, lift off distance ayarı yapabiliyorsanız arttırabilirsiniz ayarı, ne kadar yüksek olursa o kadar kötü oluyor lod sorunu diyoruz o soruna.

Hocam cam'ın kumaştan tek farkı sert yüzey olması. Yani mouse yine kumaştaki gibi çalışır. En negatif yanı azıcık tozda mouse tozun üzerinden geçerken çıtırdama hissiyatı veriyor. Sürekli tozunu alıp temizlemeniz gerkiyor.

Hocam okumaması daha iyi zaten, lift off distance ayarı yapabiliyorsanız arttırabilirsiniz ayarı, ne kadar yüksek olursa o kadar kötü oluyor lod sorunu diyoruz o soruna.

Anladım fakat cam mouse pad kumaş mouse pade göre biraz daha okuma aralığı fazla değil mi? Ondan sorun çıkmaz mı?

Wraith cosmic glass V2 mouse pad almak istiyorum fakat bende Logitech G PRO X Superlight mouse var ve bu farenin kötü yanı mouse Pad'den milim yukarı kaldırdığınız an sensör okumuyor. Bu da alacağım bu mouse Pad'de bir sıkıntı yaratır mı? Veya yaratmazsa da sizin görüşlerinizi mouse pad hakkındabilmek isterim. Ya da farklı mouse pad önerileri vs. hybrid tercih ederim ve sensim düşük (Valorant 800DPI 0.22 sens)

Mouse pad olarak çok bilgim yok ama şahsen Valorant CS2 gibi oyunlar için uygun değil diye düşünüyorum daha çok Fortnite tarzı oyunlara hitap ediyor bir de herkesin söylediği küçük bir tozda bile algılamayabiliyormuş yani bayağı bir titiz olman gerekiyor.

Anladım fakat cam mouse pad kumaş mouse pade göre biraz daha okuma aralığı fazla değil mi? Ondan sorun çıkmaz mı?
HOcam okuma aralığı denen şey mouse ile alakalı bir durum. Mousepad ancak kumaş yapısı nedeniyle belki tarama yani DPI konusunda bazı farklılıklar oluşturulabilir mouse kullanımında.

Yeni konular

Geri
Yukarı