Wraith e-sports alışveriş sitesi güvenilir mi?

sus_22

Centipat
Daha fazla  
Wraith e-sports sitesinden VGN Dragonfly F1 Pro mouse satın almak istiyorum. Bu site bana bir sorun yaşatır mı ve güvenilir mi?

Siteyi ilk defa sizden duydum güzelce araştırmadan almamanızı tavsiye ederim siteye baktığımda iletişim numarası yok canlı desteğe yazıp numara alın arayıp sorun derim.

Siteyi ilk defa sizden duydum güzelce araştırmadan almamanızı tavsiye ederim siteye baktığımda iletişim numarası yok canlı desteğe yazıp numara alın arayıp sorun derim.

Site saglam ama aradiginda adamlar sana dolandiriciyiz mi diyecek? Dolandirici olsalar.

İade yok, değişim yok; arıza yapan ürünü bile değiştirmiyorlar tamir edip yolluyorlar. İlk ay arıza yapan fareyi yolladım başka yerini bozarak gönderdiler. Bu kadar tüketici haklarını hiçe sayan bir satıcı görmedim hayatımda, THH'ye şikayet ettim söke söke değişim yaptıracağım onlara. Bu siteden alışveriş yapmayın başınız ağrır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kesinlikle tavsiye etmiyorum, yalan hasar raporu oluşturup geri yolluyorlar. Kimse buradan asla alışveriş yapmamalı. Garantisinden memnun olan ben de dahil tek bir insan bile yok. Bozuk ürünler satıyorlar sadece.

İade yok, değişim yok; arıza yapan ürünü bile değiştirmiyorlar tamir edip yolluyorlar. İlk ay arıza yapan fareyi yolladım başka yerini bozarak gönderdiler. Bu kadar tüketici haklarını hiçe sayan bir satıcı görmedim hayatımda, THH'ye şikayet ettim söke söke değişim yaptıracağım onlara. Bu siteden alışveriş yapmayın başınız ağrır.
Tüketici hakem heyetinden cevap geldi mi acaba hocam, sonuç nedir?

Tüketici hakem heyetinden cevap geldi mi acaba hocam, sonuç nedir?
Şanslıyım tam 3 ayda sonuçlandı sıfır mouse'umu aldım. Başta siyahı yok dediler üst modele ekstra fiyatla vermek istediler kabul etmedim, bir kaç hafta sonra stoklar yenilenince gönderdiler mouse u. 800 lira civarıda bilir kişi ücreti ödemeye mahkum oldular, zararlı çıkan onlar oldu. Asla hakkınızı aramaktan vazgeçmeyin ve böyle satıcılardan alışveriş yapmayın.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı