alınırWraith'te var 1000 TL civarına alınır mı? Bilmiyorum yayın falan açacağım FPS oyunu falan oynamıyorum. Sizce alınır mı?
Wraith'te var 1000 TL civarına alınır mı? Bilmiyorum yayın falan açacağım FPS oyunu falan oynamıyorum. Sizce alınır mı?
Sevdiyseniz tabii ki alabilirsiniz güzel kulaklıklar var.
İyzico+Parolapara kampanyası ile daha da uyguna gelecektir.
Bilmiyorum yani ATK Mercury 1 de düşündümde acaba kulak içi Wraith mi yoksa ATK Mercury 1 mi düşünüyorum arada da çok fiyat farkı var yani sizce yayın falan açacag dediğim gibi. Ekstra mikmi alsam kulaklıkların mik yeter mi onu da bilmiyorum.
Kulak içi aldığınızda muhtemelen mikrofon almak zorunda olacaksınız.
ATK Mercury iyidir fakat biraz pahalı indirimle bile 2000 civarına geliyor.
Wraithten almanız zorunlu mu yoksa başka yerden alışveriş yapabilirsiniz.
Tabii ki yapabilirim neden zorunlu olsun.
![]()
JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı - Fiyatı, Yorumları
JBL Quantum 350 Oyuncu Kulaklığı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
![]()
Blackshark V2 X Rz04-03240100-r3m1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Altın Fiyatları ve Özellikleri
Blackshark V2 X Rz04-03240100-r3m1 Oyuncu Kablolu Kulak Üstü Kulaklık Altın en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.www.n11.com
Razer BlackShark F/P sizi bu paraya pişman etmez fakat daha detaylı araştırma yapmak daha iyi olur.
1.3m uzunluğunda bir kabloya sahipFiyat uygun hocamda kablodan nefret ediyorum kalın uzun heryereDolanacak bir kablosumu var.
1.3m uzunluğunda bir kabloya sahip.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.