Wraith Prism Kilitleme Aparatı Kırıldı

duecarrier

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, bugün termal macun yenilemek için stok fanı(Wraith Prism) çıkardım.

Macunu sürdükten sonra tekrar yerine takarken fotoğrafta elimde tuttuğum kilitleme aparatı kırıldı.
Ben bu fanı nasıl kilitlerim? Fotoğraflarda detaylar var.

İşlemci: Ryzen 7 2700X
Fan: Wraith Prism işlemcinin yanında gelen

Dosya Ekleri

• EEDB82D7-662A-4432-969A-26CB9AC2D35D.jpeg
    111,4 KB · Görüntüleme: 127
  • 159BBA08-C646-4F9B-A6C8-238750135615.jpeg
    85,9 KB · Görüntüleme: 128
Araştırdım yabancı kişilerde aynı durumdan müzdarip ama çözüm yok. Yarın aldığım yeri arayıp servise göndericem muhtemelen.

Bu fanı alıcak kişiler buna dikkat etsinler. Plastik aparat çok dandik ve anında kırılıyor. “Wraith Prism Lever Broken” diye aratılırsa Google’da anlayacaklardır.

Yazımı dikkatli okuyabilirsin ve ben gülünecek bir şey göremiyorum? Eğer varsa gülünecek bir şey söyle hep beraber gülelim.

Yazımı dikkatli okuyabilirsin ve ben gülünecek bir şey göremiyorum? Eğer varsa gülünecek bir şey söyle hep beraber gülelim.
Konuyu hortlatıyorum ancak, sorunuz çözebildiniz mi?

Merhaba. Bunun cozumu basit birazcik el becerisi gerekli sadece. Selsil tarzi guclu mdf yapistiricilari ile plastigi onarabilirsiniz. Ama kirilan parcalari kesinlikle atmayin. Uzerinde dikkatli bir sekilde yapistira bilirseniz ( ozellikle yapistiricinin sadece plastigi yapistirdigina metal kisma yapismadigina dikkat edin) parca 100/80 yeni gibi dayanikli olacaktir. Ama mumkunse isiya dayanikli bir yapistirici bulun . Plastik tamamen muhendislik hatasi buyuk ihtimalle. Isiya dayanikli bir sert silikon kullanmalari gerekir bu durumlarin olmamasi icin. Bendede kirilmis bu parca. Ama kayboldugu icin onaramiyorum . Tek care 3d printer de ayni isi gorebilecek bir malzeme uretmek benim icin.

Stok fanınız varsa bir süre onu takın. Para biriktirdiğinde güçlü bir fan alabilirsin. Attığın fotoğrafa gelirsek. Hocam geçmiş olsun stok fanınız var ise çok büyük sıkıntı değil. Garanti kabul eder mi bilemiyorum.

Oyunu sorunu bende yaşadım maalesef. Bu kadar zayıf bir kilitleme aparatı yapabilmeleri çok garip sadece köşesine dokundum direk kırıldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…