İnceleme Wraith spirit of aim

Selamlar Klasse tiger longteng huoyun Special Edition arasında kalıp aldığım mousepadi inceledim.

1. bölüm
Tanıdığım tarafından 90x35 Cm'lik bir Control mousepadim vardı bende artık kötü hissetmeye başlayınca araştırıp spirit of aim aldım.
Fiyatına göre gayet yeterli bende Dareu A950 Pro 1K Hz var skatezleri gayet iyi kayıyor kontrolüde güzel.

2. bölüm
Kutu tasarımcısının ve Wraith'in ismi yazılı bir şekilde geliyor bir de mousepadin fotoğrafı var. Şu an çekemiyeceğim babam çöpe atmış koşup çöpten aldım ıslak olduğu için birazdan eklerim. Arkasında da spirit of aim ve Burak şentürkün tasarladığı mouse pad yazıyor altında da, klasik oyununuz için iyi vb. şeyler yazıyor ekstra bir şey gelmedi sadece mouse pad.

3. bölüm
Cuma saat 21.15 civarlarında sipariş verdim bugün elime ulaştı pazartesi gene 21.15 civarlarında eve geldiğimde siparişin kabul olduğu hazırlandığı yazıyordu, bundan sonra Yurtiçi Kargo getirdi 15.40'ta eve geldiğimde evime ulaşmıştı tahmini teslimat çarşamba yazıyordu gayet hızlı gelmişti hoşuma gitti.

4. bölüm
Şimdi test ettim 2 el tdm attım Valorant'ta harika performans sağlıyor hemen öylesine bir sens denedim harika performans verdi.
Gayet alınabilir arkadaşımda Klasse tiger longteng huoyun Special Edition var isteyende onu alabilir ikisi de F/P

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı