Wraith W60 vs AKKO MONSGEEK FUN60

Bütçe
2500 3000
Bende birebir aynı durumdayım yani bu iki klavye arasında kaldım. W60'ı açtığım konuda önerdiler benimde akko vardı kafamda ikisi arasında kaldım. Özellik bakımından çok farklılıkları varmı bu konuda bilginiz varmı acaba.

Ozellik olarak cok fark yok, ancak W60 olmasa bile Akko'dan saha iyi secenekler zaten vardı. W60 gayet iyi bir seviyede kalıyor şu an bu klavyelere göre. Tek kafa kurcalayan nokta Wraith'in kendi switchlerini kullanmasi.

Ozellik olarak cok fark yok, ancak W60 olmasa bile Akko'dan saha iyi secenekler zaten vardı. W60 gayet iyi bir seviyede kalıyor şu an bu klavyelere göre. Tek kafa kurcalayan nokta Wraith'in kendi switchlerini kullanmasi.
Akkodan daha iyi seçeneklerden kastınız ne çünkü daha klavye siparişi vermedim ayın 11ine kadar karar vermeye çalışıyorum yani önerilere açığım.
Akkonun kablosuz olması ve kablosuz olarakta 8000 hz çalışması hoşuma gitmişti.

Kablosuz olarak 8000 Hz evet veriyor ama bataryayıda su gibi içiyor o yuzden oldukca gereksiz kalıyor. Ajazz AK680 Max ve MCHOSE Ace 60 Pro daha iyi secenekler AKKO'dan.

Kablosuz olarak 8000 Hz evet veriyor ama bataryayı da su gibi içiyor o yuzden oldukca gereksiz kalıyor. Ajazz AK680 Max ve MCHOSE Ace 60 Pro daha iyi secenekler Akko'dan.

Klavyelerde bataryayı çok etkilemiyor 1K Hz ile 8K Hz farkı.

İkisinin arasından fun60. W60 daha belli değil değil. İçini açan birisi gelsin o zaman düşünülür bakılır. Ancak Fun 60'dan daha iyi seçenekler de var tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…