Wraith W60 vs AKKO MONSGEEK FUN60

Bütçe
2500 3000
Klavyelerde bataryayı çok etkilemiyor 1K Hz ile 8K Hz farkı.

İkisinin arasından fun60. W60 daha belli değil değil. İçini açan birisi gelsin o zaman düşünülür bakılır. Ancak Fun 60'dan daha iyi seçenekler de var tabii.

Bu fiyat banına neler var, şu an bende Fun 60 Max bakıyorum.

Ajazz yazim hissiyati, PBT kalitesi ve malzeme kalitesi olarak daha iyi.

Fun 60 Max eğer Gaming Gen'den alırsam 1500TL'ye gelecek yine de Ajazz daha mı mantıklı? Aradaki 700TL'ye değer mi?

Akakçe de 2 farklı AK680 Max gördüm hangisi daha iyi?

AK680 MAX HE

AK680 MAX

Şimdi AKKO MONSGEEK FUN60 Max Shine-Through Blaze Gradient Hall Effect Manyetik Switch ARGB Kablosuz Hotswap Mekanik Gaming Klavye şu Wraith W60 Klavye (Manyetik Switch / HE) [Ön Sipariş] bir de şu ikisinin arasında kaldım. Setup rengim mavi kırmızı Fun 60 daha iyi uyar gibi ama Wraith'de bir ilgimi çekmiyor değil.
Bence net olarak w60 daha iyidir. en kötü limited edition değerlenebilir. meteryal kalitesinde w60 daha iyi ve daha uzun ömürlü olucağını düşünüyorum. Fun60 max’ın tek farkı kablosuz kullanılabiliyor olması. Kablosuz kullanmam çok önemli değil, uzun ömürlü olsun diyorsan w60 öneririm hocam.

Bence net olarak w60 daha iyidir. en kötü limited edition değerlenebilir. meteryal kalitesinde w60 daha iyi ve daha uzun ömürlü olucağını düşünüyorum. Fun60 max’ın tek farkı kablosuz kullanılabiliyor olması. Kablosuz kullanmam çok önemli değil, uzun ömürlü olsun diyorsan w60 öneririm hocam.
Bunu neye dayanarak söyledin? Tahminle olmuyor bu işler.

Bunu neye dayanarak söyledin? Tahminle olmuyor bu işler.
W75'te kullandım hocam, gayet sağlam ve araştırınca W60’ın alüminyum kasa olduğunu görebilirsin. FUN60Max’i de kötülemiyorum, tabii ki de iyi bir klavye, kendi fikrimi belirttim. Wraith’in kalitesi de tartışılmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
W75 de kullandım hocam gayet sağlam ve araştırınca W60'ın alüminyum kasa olduğunu görebilirsin. Fun60Max'IDE kötülemiyorum tabii ki de iyi bir klavye kendi fikrimi belirttim. Wraith'in kaliteside tartışılmaz.

W75 fiyatında güzel ürün ancak W60 için aynı şeyi söylenmez, W60 nerede alüminyum kasa? Kim diyor bunu? At kanıt.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı