Wraith W75 klavye alınır mı?

Bütçe
5000
Klavyenin Türkçe inceleme videolarında rapid trigger özelliğini nasıl kullanacağını anlatır. Bu arada yanlış hatırlamıyorsam snap tap diye bir özellik vardı. Onu açarsan online oyunlar banlıyordu. Diğer markalar için de geçerli.

Geldi mi hocam klavyeniz?
Daha kargoya vermediler. Şaka gibi, aradım sırada, yakında verilir diyor müşteri hizmetleri. 6 gündür kargocu uğramıyor sanırım bunların depoya. Klavyeyi yeniden yapıyorlardır belki. Şaka bir yana değişik mağazalarında stokta hala, yani ürünü tedarik ediyoruz olayı hikaye. Fiyatı uygun diye bekliyoruz ama olayın bişeyini çıkardılar.

Bugün geldi. Malzeme kalitesi çok iyi. İlk olarak yazılımından kalibrasyonunu yapın. YouTube incelemelerinde FPS oyunları için hızlı ve tepkisel rapid trigger ayarını kullanıyorum. Çok verim aldım. Rapid trigger ayarını açmayıp bu şekilde kullanmayacaksanız diğer klavyelerle farkı olmaz boşuna almış olursunuz:
Screenshot_2024-10-17-01-49-58-610_com.google.android.youtube.jpg

Ek olarak klavyenin kenar şerit ışıkları sabit yanıp sönüyorsa bu CAPS LOCK açık demektir.
Giriş gecikmesini 0 MS yaptım.

Son düzenleme:
Tamamdır yaptım kalibrasyonu. Başka bir şey var mı yapacağım?
Kalibrasyonu yaptıktan sonra w75 nasıl oldu. Şu an bir sıkıntınız var mı? Tuşların kendiliğinden basması ya da hiç basmaması. Snap tap özelliği falan olsun nasıl? Hala kötü mü fikriniz yoksa daha iyi oldu mu klavye

Daha kargoya vermediler. Şaka gibi, aradım sırada, yakında verilir diyor müşteri hizmetleri. 6 gündür kargocu uğramıyor sanırım bunların depoya. Klavyeyi yeniden yapıyorlardır belki. Şaka bir yana değişik mağazalarında stokta hala, yani ürünü tedarik ediyoruz olayı hikaye. Fiyatı uygun diye bekliyoruz ama olayın bir şeyini çıkardılar.

Bugün geldi. Malzeme kalitesi çok iyi. İlk olarak yazılımından kalibrasyonunu yapın. YouTube incelemelerinde FPS oyunları için hızlı ve tepkisel Rapid trigger ayarını kullanıyorum. Çok verim aldım. Rapid trigger ayarını açmayıp bu şekilde kullanmayacaksanız diğer klavyelerle farkı olmaz boşuna almış olursunuz:
Eki Görüntüle 2331381
Ek olarak klavyenin kenar şerit ışıkları sabit yanıp sönüyorsa bu Caps Lock açık demektir.
Giriş gecikmesini 0 ms yaptım.

Hocam sizde basmama sorunu ile karşılaştınız mı?

Geri
Yukarı