Wraith W75 V2 manyetik klavye alınır mı?

dasistvortex

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar,
Glorious GMMK 2 Fox Linear Switch kullanıyorum. Wraith w75 V2 versiyonuna geçmeyi düşünüyorum, sizce değer mi? Wraith ürünleri alınır mı?

Hocam şu anda dediğim gibi Glorious kullanıyorum ve malzeme kalitesi olarak kaliteli bir klavye FPS oyunları oynadığım için daha hızlı bir klavyeye geçmeyi düşünüyorum aklımada W75 yatmıştı

Arada ciddi bir fark yok. Ortalama üstü movementa sahipseniz anlayamazsınız bile. Zaten CS manyetik özelliklerine izin vermiyor. Bütçe söylerseniz ona göre öneri yapayım.

Manyetik istiyorsanız Xpunk, mekanik istiyorsanız Furycube F75 Pro ya da Ultra alın. Bu bütçede W75 alınmaz.
Hocam görünüş olarakta önem veriyorum masada duruşu falan bu dediğiniz klavyeler gloriosa benziyor zaten

şu an bunu kullanıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hocam görünüş olarak da önem veriyorum masada duruşu falan bu dediğiniz klavyeler gloriosa benziyor zaten.

Şu an bunu kullanıyorum
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

F75 Ultra mükemmel bir ürün. Renk seçeneğini beğendiyseniz düşünmeden alın bence.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı