Wraith W75 V2 manyetik klavye alınır mı?

W75 önermeme sebebini öğrenebilir miyim?

Daha uyguna alüminyum kasa ve gateron switchli Xpunk varken suratına bakmam açıkçası.

Kısaca glorius GMMK 2'den geçilmez mi diyorsun

Geçecekseniz önerdiklerimden birine geçin. F75 Ultra çok daha iyi bir ürün ama.

Daha uyguna alüminyum kasa ve Gateron switchli Xpunk varken suratına bakmam açıkçası.

Geçecekseniz önerdiklerimden birine geçin. F75 Ultra çok daha iyi bir ürün ama.

F75 Ultra kat ve kat daha iyi bir ürün zaten, karşılaştırılması bile hata :D
Kısaca glorius GMMK 2'den geçilmez mi diyorsun
W75 e geçilmez, ancak F75 Ultra veya xpunk 63e geçilir.

Teşekkür ederim CS:GO'da manyatik switchlerin bir işe yaramadığı söyleniyor o doğru mu?

Pek bilgim yok ancak snap tap yasaktı sanırım, yine de işe yaramıyor diye bir şey yok, bana kalırsa F75 Ultra hala daha kaliteli bir ürün.

Teşekkür ederim CS:GO'da manyatik switchlerin bir işe yaramadığı söyleniyor o doğru mu?

RT çoğu klavyede mevcut zaten, güzel olan özellik snaptap,SOCD buna da zaten CS izin vermiyor. Mekanik almanız çok daha iyi olur. Kesin demek istiyorum diyorsanız da Xpunk alın mutlaka.

RT çoğu klavyede mevcut zaten, güzel olan özellik snaptap, SOCD buna da zaten CS izin vermiyor. Mekanik almanız çok daha iyi olur. Kesin demek istiyorum diyorsanız da Xpunk alın mutlaka.

Teşekkür ederim zaten bazı kullanıcılar Wraith ürünleri için yapılan olumsuz yorumları paylaşmadıklarını falan söylüyorlar biraz korkmuş durumdayım

Pek bilgim yok ancak snap tap yasaktı sanırım, yine de işe yaramıyor diye bir şey yok, bana kalırsa F75 Ultra hala daha kaliteli bir ürün.
Teşekkür ederim w75 den uzak duracağım ya forumdada okudum pek iç açıcı değil sosyal medyada biraz fazla övülüyor gibi zaten hiç objektif yorum bulamadım keşke donanım arvişi falan inceleme yapsa...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı