Wraith W75 V2 manyetik klavye alınır mı?

Teşekkür ederim zaten bazı kullanıcılar Wraith ürünleri için yapılan olumsuz yorumları paylaşmadıklarını falan söylüyorlar biraz korkmuş durumdayım

Teşekkür ederim W75'ten uzak duracağım ya forumdada okudum pek iç açıcı değil sosyal medyada biraz fazla övülüyor gibi zaten hiç objektif yorum bulamadım keşke donanım arvişi falan inceleme yapsa...

DAnında pek faydası yok diyebilirim :D Wraith gayet güvenilir marka ancak kronik ürün alırsan tüm markalar kötüdür, alabilirseniz F75 Ultra sizi fena tatmin eder, fenasal elit klavye, hayalim diyebilirim.

DAnında pek faydası yok diyebilirim :D Wraith gayet güvenilir marka ancak kronik ürün alırsan tüm markalar kötüdür, alabilirseniz F75 Ultra sizi fena tatmin eder, fenasal elit klavye, hayalim diyebilirim.

Forumda baktığımda pek öyle gözükmüyor ya bilindik markalara yöneleyeceğim

Forumda baktığımda pek öyle gözükmüyor ya bilindik markalara yöneleyeceğim
Forumdaki bazı hater arkadaşlar olduğundan dolayıdır büyük ihtimalle, hemde fena haterler, mouse olarak gayet iyi mouseler var wraithte.

En sorunlu ürünlerden biri, dikkat edin kullanırken. Ben dahil Türkiye’nin yarısı mouse tamirini bu ürünle öğrendi. Wraith için de hangi konuyu okuduğunuzu tahmin edebiliyorum. Distrübitör olduklarından açılmış ve kullanılmış ürünün iade alınmayacağı zaten sayfalarında mevcut. F75 Ultra da zaten Wraith üzerinden satılmıyor.

En sorunlu ürünlerden biri, dikkat edin kullanırken. Ben dahil Türkiye’nin yarısı mouse tamirini bu ürünle öğrendi. Wraith için de hangi konuyu okuduğunuzu tahmin edebiliyorum. Distrübitör olduklarından açılmış ve kullanılmış ürünün iade alınmayacağı zaten sayfalarında mevcut. F75 Ultra da zaten Wraith üzerinden satılmıyor.
Teknosa mağazasından aldım ürün tek orta scroll arzası verdi 2 senede 0 ürün gönderdiler :DD teknik servis olarak çok iyi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı