Wraith'den Spirit of Aim alınır mı?

Lentra

Picopat
Daha fazla  
Şu anki mouse padim çok kötü Wraith'den spirif ot aim veya Spirith of Aim Pro almayı düşünüyorum hybrit sizce alınır mı? Yoksa Trendyol'dan 500 TL'ye mi mouse pad alayım?

Şu anki mouse padim çok kötü Wraith'den spirif ot aim veya Spirith of Aim Pro almayı düşünüyorum hybrit sizce alınır mı? Yoksa Trendyol'dan 500 TL'ye mi mouse pad alayım?
SOA Pro pek fiyatını hak etmiyor. Bütçe ve padden beklentiniz nedir?

Profesyonel düzeyde FPS oynamıyorsanız o kadar para vermeye gerek yok bence. Spirith of aim çok da F/P bir pad değil pahalı önerim Klassegear Blitz serisi veya Hepsiburada'da Throne Jacquard Speed modeline bakabilirsiniz. Uygun fiyatlı olarak yine Throne Dark Black alınabilir dün indirimle 350₺ civarına aldım.

Bütçe 1500 TL falan yani pürüzsüz kaysın ama Speed olmasın istiyorum.
SOA hibrit bu dediklerinizi asla karşılamaz kendisi pürüzlü bir yüzeye sahip. Ace serenity bakabilirsiniz.

Kontrol istemiş siz speed pad öneriyorsunuz ve klasse blitz hakkında gram bilgi yokken?

SOA hibrit bu dediklerinizi asla karşılamaz kendisi pürüzlü bir yüzeye sahip. Ace serenity bakabilirsiniz.

Kontrol istemiş siz Speed pad öneriyorsunuz ve Klasse Blitz hakkında gram bilgi yokken?

Klasse Blitz hakkında videolar yorumlar var gayet de güzel bir pad hybrid modellerde mevcut arkadaş ihtiyacına göre seçebilir ama pürüzsüz kaysın dediğine göre Control istemiyor. Bu Wraith sevdanız nereden geliyor anlamış değilim.

Kontrol istemiş siz speed pad öneriyorsunuz ve klasse blitz hakkında gram bilgi yokken?
poron mouse pad ne oluyo?

Bütçe 1500 TL falan yani pürüzsüz kaysın ama Speed olmasın istiyorum.
???
Az daha okuyun derim. Longtengden bahsediyorsanız rezillikten başka bir şey değil. Wraithe laf atmışsınız ama en F/P ürünleri üretiyorlar.

poron mouse pad ne oluyo?
Taban açısından biraz daha farklılar, kaliteliler diyebilirim.

Az daha okuyun derim. Longtengden bahsediyorsanız rezillikten başka bir şey değil. Wraith'e laf atmışsınız ama en F/P ürünleri üretiyor.

Longteng serisinden bahsetmiyorum sadece Blitz serisi öneririm. Wraith'den bende alışveriş yapıyorum memnunum ama kendi ürettikleri her ürün için aynısını söyleyemeyeceğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…