Adresin doğruysa problem olmaz bir ara düzelt.E-postayi yanlış yazip sipariş vermisim, bir problem cikar mi? Numaram ekli şu an destege de yazamiyorum. Hizli donerseniz sevinirim.
Faturan yanlış yazdığın E-Postaya gider. İade et ve tekrar sipariş ver. İptal olacağı için paran 1 saat içerisinde yatar ve tekrar sipariş verirsin.E-postayi yanlış yazip sipariş vermisim, bir problem cikar mi? Numaram ekli şu an destege de yazamiyorum. Hizli donerseniz sevinirim.
kanka iade nasil edicemFaturan yanlış yazdığın E-Postaya gider. İade et ve tekrar sipariş ver. İptal olacağı için paran 1 saat içerisinde yatar ve tekrar sipariş verirsin.
nerden ariyxamNumaran ekliyse ara değiştirsinler e-postayı. Alma o riski.
Direk siparişlerim kısmında iptal butonu var.kanka iade nasil edicem
nerden ariyxam
numara ekli
Adresin doğruysa problem olmaz bir ara düzelt.
Direk siparişlerim kısmında iptal butonu var.
Siparişini görüntüle yapıyorsun ondan sonra gözüküyor zaten.
Şuanda sipariş verebilirsin. Sadece tekrar sipariş ederken mail adresinin doğru olmasına özen göster yeterli.Herkese cok teşekkürler kanka iade ettim para geldi hemen yarin musteri hizmetleri acilinca siparisi vereceğim iyi aksamlar herkese.
Yazdığın email yüksek ihtimalle boş git al onu tekrar sipariş geçHerkese cok teşekkürler kanka iade ettim para geldi hemen yarin musteri hizmetleri acilinca siparisi vereceğim iyi aksamlar herkese.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.